نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، مپنا در یازدهمین نمایشگاه کیش اینوکس، از فرصتهای جدید سرمایهگذاری شرکت سخن به میان آورد. این شرکت قصد دارد سرمایهگذاریهای عظیمی در زمینه نیروگاهها، پروژههای نفت و گاز و حتی حوزه خودروهای برقی انجام دهد. نیروگاهها و انرژی تجدیدپذیر مپنا در حال اجرای چندین پروژه نیروگاهی از جمله نیروگاههای بزرگ […]
به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، مپنا در یازدهمین نمایشگاه کیش اینوکس، از فرصتهای جدید سرمایهگذاری شرکت سخن به میان آورد. این شرکت قصد دارد سرمایهگذاریهای عظیمی در زمینه نیروگاهها، پروژههای نفت و گاز و حتی حوزه خودروهای برقی انجام دهد.
مپنا در حال اجرای چندین پروژه نیروگاهی از جمله نیروگاههای بزرگ عسلویه، فردوسی و پرند است. جالب اینجاست که هزینه این پروژهها از محل صرفهجویی سوخت برمیگردد، یعنی علاوه بر تولید انرژی، این سرمایهگذاریها در واقع باعث صرفهجویی سوخت هم میشوند. مپنا به دنبال احداث ۴۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی است که مناقصات آن در جریان است. هر نیروگاه در یک تا دو سال ساخته میشود و بازدهی تجاری آنها هم بین ۱۰ تا ۱۵ سال است. همچنین مپنا با صندوق توسعه ملی هم مذاکره کرده تا برای پروژههای نیروگاهی تجدیدپذیر تا ۴۵۰۰ مگاوات همکاری کنند.
در نیروگاه خواف، مپنا دو پروژه بزرگ را به نامهای خواف ۴ و ۶ در دست اجرا دارد که حدود ۶۳ میلیون دلار برای هر کدام سرمایهگذاری شده است. نصف این سرمایه ارزی است و تا ۷۰ درصد میتواند از تسهیلات بازارهای مالی تأمین شود. نیروگاه پردیس هم ساخته شده و حالا در حال احداث خط گاز برای آن هستند.
در بخش نفت و گاز، مپنا قراردادی با شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان نفتی بند کرخه دارد. این پروژه ۶۰۶ میلیون دلار سرمایهگذاری نیاز دارد و قرار است طی ۱۵ سال، ۵۵ میلیون بشکه نفت تولید کند و روزانه به ۱۸ هزار بشکه برسد. علاوه بر آن، مپنا در پروژه ذخیرهسازی گاز شوریجه هم شرکت دارد که نیاز به ۶۱۱ میلیون دلار سرمایه دارد و تاکنون ۴۸ درصد پیشرفت داشته است.
نوآوری در حوزه خودروهای برقی و باتری مپنا برای اولین بار وارد زنجیره خودروهای برقی شده و در حال ساخت کارخانه تولید باتریهای لیتیومیون است. این پروژه تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت داشته و به مپنا امکان تولید باتری برای خودروهای برقی را میدهد.
مپنا در بخش حمل و نقل نیز فعال است و پروژههایی برای بهرهبرداری از لکوموتیوهای آلستوم و استخراج بوکسیت در گینه دارد. از سوی دیگر، شرکت پتروشیمی پارسیان مپنا هم در حال ساخت کارخانهای است که از ذرت دامی بیواتانول سوختی تولید کند.
در آخر مدیرعامل بخش خدمات مالی مپنا از عرضه اولیههای این هلدینگ خبر داد و گفت: بیشتر شرکتها در حال طی کردن مراحل پذیرش هستند به طوری که دو شرکت تا پایان سال عرضه خواهند شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، براساس اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار، مهلت شرکت در طرح همیار یا همان بیمه سهام اشخاص حقیقی به مدت پنج روز کاری دیگر یعنی تا روز چهارشنبه هشتم مردادماه، تمدید شد. طبق اعلام قبلی سازمان بورس و اوراق بهادار، عرضه اوراق اختیار فروش تبعی همیار از […]
مهلت شرکت در طرح «همیار» یا همان بیمه سهام با هدف حمایت از سهامداران تا ۸ مرداد تمدید شد.
اقتصاد آنلاین – رجا ابوطالبی: تازهترین صورتهای مالی منتشرشده بانک آینده در سامانه کدال نشاندهنده ادامه روند زیاندهی این بانک خصوصی است که حالا به یکی از بزرگترین چالشهای نظام بانکی ایران تبدیل شده است. بر اساس گزارش سهماهه نخست سال ۱۴۰۴، بانک آینده به ازای هر سهم ۱۰,۳۲۰ ریال زیان شناسایی کرده و ۳۷ […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از جماران، امروز چهارشنبه (۱ مرداد ۱۴۰۴)، ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزارتومانی با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایه های شرکت های بورسی در این سهام به ۶ میلیون۶۹۱ هزار و۸۲۴ تومان رسید. شاخص کل بازار بورس نیز با ۶۸۹۶ واحد کاهش در ارتفاع ۲.۸۳۷.۰۰۷ و شاخص هم وزن در ارتفاع […]
Δ