نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
وزیر صنعت تاکید کرد که هیچکجای دنیا، عرضه خودرو در بورس اتفاق نمیافتد. عرضه خودرو باید به صورت رقابتی و از طریق بازار انجام شود، نه از طریق بورس؛ از این رو شورای رقابت در این زمینه نظر درستی داشته و خودرو باید در شرایط رقابتی به مردم عرضه شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره مخالفت شورای رقابت با عرضه خودرو در بورس، تاکید کرد که این تصمیم مخالف اصول رقابتی است.
اتابک در این خصوص گفت: هیچکجای دنیا، عرضه خودرو در بورس اتفاق نمیافتد. عرضه خودرو باید به صورت رقابتی و از طریق بازار انجام شود، نه از طریق بورس؛ از این رو شورای رقابت در این زمینه نظر درستی داشته و خودرو باید در شرایط رقابتی به مردم عرضه شود.
وی همچنین به افزایش واردات خودرو به کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر واردات خودرو به کشور به میزان قابل توجهی افزایش یافته و شاید چهار تا پنج برابر سال گذشته باشد. این واردات میتواند به رقابتیتر شدن بازار کمک کند.
اتابک در ادامه به پیشرفتهای حاصل شده در تولید خودروهای داخلی نیز اشاره کرد و گفت: تولید خودروسازهای داخلی در حال افزایش است و امیدواریم این روند ادامه یابد.
وی همچنین به وضعیت واردات خودروهای نو اشاره کرد و گفت: بحمدالله واردات خودروهای نو در حال انجام است و مشکلات در حوزه تأمین ارز نیز در حال حل شدن است. تا کنون حدود 65 هزار خودرو وارد کشور شده است و امیدواریم با ادامه این روند، بازار خودرو به تعادل برسد.
وزیر صنعت در نهایت بر لزوم حفظ رقابت در بازار و افزایش تولید داخلی تأکید کرد و افزود که تلاشهای دولت و وزارت صنعت به سمت ایجاد بازار خودرو رقابتی و متعادل پیش میرود.
انتهای پیام/
اقتصاد آنلاین- رجا ابوطالبی: بررسی دادههای تولیدی صنعت خودرو طی یک سال گذشته نشان میدهد خردادماه ۱۴۰۴ به یکی از کمسابقهترین دورههای افت تولید در سالهای اخیر تبدیل شده است. میزان تولید خودرو در خردادماه امسال تنها ۵۸٬۷۹۳ دستگاه بوده است؛ رقمی که نهتنها ۴۰ درصد کمتر از اردیبهشت بوده بلکه ۴۵ درصد پایینتر از خردادماه […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، سید جواد جهرمی روز سه شنبه در مجمع عمومی سالانه بورس کالای ایران رشد قابل توجه سهم بازار مالی و مشتقه از ارزش کل معاملات بورس کالا را مهمترین دستاورد سال ۱۴۰۳ دانست و گفت: افزایش سهم بازار اوراق بهادار مبتنی بر کالا، نشانه روشنی از قرار […]
تعداد نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه ایران، در پایان فصل بهار ۱۴۰۴ به ۱۲۳۵ نهاد رسید.
به گزارش اقتصاد آنلاین، در دورانی که نظام مالی جهانی روزبهروز به همپیوستهتر، پیچیدهتر و پرتلاطمتر میشود، دیگر نمیتوان بازارهای مالی را با ابزارهای سنتی و مفروضات سادهانگارانه تحلیل کرد. در چنین بستر پویایی، یکی از نوظهورترین و در عین حال تاثیرگذارترین شاخههای میانرشتهای که طی دهههای اخیر توانسته توجه تحلیلگران، اقتصاددانان و سرمایهگذاران را […]
Δ