نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، علی نقوی در نشست تخصصی «صنعت آب و راهکارهای پرداخت مطالبات» به بررسی وضعیت بازار آب در ایران و تلاشهای انجامشده برای ایجاد یک بازار متشکل برای مبادله آب پرداخت. وی گفت: از اردیبهشت ماه امسال، تلاشها برای طراحی ساختار بازار آب آغاز شده است و این اقدام […]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، علی نقوی در نشست تخصصی «صنعت آب و راهکارهای پرداخت مطالبات» به بررسی وضعیت بازار آب در ایران و تلاشهای انجامشده برای ایجاد یک بازار متشکل برای مبادله آب پرداخت.
وی گفت: از اردیبهشت ماه امسال، تلاشها برای طراحی ساختار بازار آب آغاز شده است و این اقدام میتواند نقش مهمی در مدیریت منابع آب کشور ایفا کند.
مدیرعامل بورس انرژی ادامه داد: بهرهوری آب و کاهش هدررفت آن از اولویتهای اصلی است و گواهی صرفهجویی یکی از ابزارهای کلیدی برای دستیابی به این هدف محسوب میشود.
نقوی خاطرنشان کرد: همچنین ظرفیت صندوق پروژه برای تأمین مالی پروژههای انتقال آب و طراحی شیوهنامههای ویژه صنعت آب با همکاری بخش خصوصی از جمله راهکارهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی به اوراق سلف موازی استاندارد به عنوان ابزاری برای حمایت از صنایع و فعالان بخش خصوصی اشاره و خاطرنشان کرد: کاهش نقش دولت در تجارت آب و افزایش فعالیت بخش خصوصی میتواند زمینهساز توسعه بیشتر این حوزه شود.
مدیرعامل بورس انرژی به تشریح وضعیت بازار برق و آب در کشور و چالشهای موجود در این حوزهها پرداخت از تلاشهای انجام شده در وزارت نیرو برای راهاندازی بازار برق سبز تقدیر کرد.
نقوی گفت: این بازار باعث شده است که بخش خصوصی به تولید برق بپردازد و صنایع بزرگ برای تأمین برق خود اقدام کنند.
وی درباره مشکلات هدررفت آب و ناترازی در این بخش ادامه داد: استفاده از ابزارهای مالی مانند گواهی صرفهجویی میتواند راهحلی مؤثر برای کاهش مصرف آب باشد. این گواهیها به سرمایهگذاران امکان میدهد در پروژههای کاهش مصرف آب سرمایهگذاری کنند و در عوض، از مزایای این گواهیها بهرهمند شوند.
مدیرعامل بورس انرژی ایران با تأکید بر نیاز صنایع به تأمین پایدار آب و انرژی افزود: صنایع آمادگی دارند برای تأمین انرژی خود هزینه کنند. همچنین، با وجود مخازن، چاهها و تأسیسات تصفیهخانهها در کشور، صنایع میتوانند آب مورد نیاز خود را از طریق بازار خریداری کنند.
نقوی به گواهی ظرفیت بهعنوان ابزاری برای کمک به صنایع جدید اشاره کرد و گفت: این گواهیها میتوانند به تأمین آب مورد نیاز صنایع کمک کنند و سیگنال مثبتی برای سرمایهگذاری در بازار ارسال کنند.
وی با تأکید بر اهمیت ابزارهای مالی نوین خاطرنشان کرد: ابزارهایی مانند گواهی ظرفیت، گواهی صرفهجویی و گواهی سپرده میتوانند نقش کلیدی در بهبود وضعیت بازار آب و برق ایفا کنند و شرایط بهتری برای مدیریت منابع و سرمایهگذاری فراهم سازند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، چندی پیش، شورای عالی بورس و اوراق بهادار تصمیمی مهم در راستای حمایت از سرمایهگذاران حقیقی در بازار سرمایه اتخاذ کرد. بر اساس این تصمیم، صندوق تثبیت بازار سرمایه با تصویب هیأت امنا، اقدام به انتشار اوراق تبعی از نوع «بیمهای» برای اشخاص حقیقی کرد و این […]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، براساس آمار فرمول جدید قیمت پایه گندله، که بر پایه ارزش گمرکی و بر اساس کارشناسی طراحی شده بود، اما با مخالفت تولیدکنندگان و همراهی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) متوقف شده این در حالی است که این فرمول میتوانست به مقابله با رانت و حذف قیمتسازی در […]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، امروز (یکشنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۳ هزار و ۷۹۶ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۶۰ واحد رسید. در دومین روز هفته شاخص هموزن نیز ۵۸۹۰ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۳۷ هزار و ۲۴۸ واحد ایستاد. امروز تعداد […]
به گزارش اقتصاد آنلاین، گروه مالی کیان در اولین مجمع عمومی خود، گزارش جامعی از عملکرد مالی تلفیقی و شرکت اصلی در سال ۱۴۰۳ ارائه کرد. این گزارش شامل جزئیات درآمدهای عملیاتی، سود خالص، داراییها، بدهیها، حقوق صاحبان سهام و نسبتهای مالی کلیدی است. عملکرد تلفیقی مالی گروه درآمدهای عملیاتی گروه مالی کیان در سال […]
Δ