نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصاد آنلاین، بانک صادرات ایران، یکی از پایدارترین نهادهای مالی کشور، علاوه بر افزایش سرمایه ۲۶۳ درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها که آن را به بزرگترین بانک بورسی کشور تبدیل میکند، در گزارش ششماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۳، بهبودهای قابلتوجهی در شاخصهای عملکرد کلیدی خود به نمایش گذاشته است. افزایش مستمر درآمدهای […]
به گزارش اقتصاد آنلاین، بانک صادرات ایران، یکی از پایدارترین نهادهای مالی کشور، علاوه بر افزایش سرمایه ۲۶۳ درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها که آن را به بزرگترین بانک بورسی کشور تبدیل میکند، در گزارش ششماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۳، بهبودهای قابلتوجهی در شاخصهای عملکرد کلیدی خود به نمایش گذاشته است. افزایش مستمر درآمدهای عملیاتی و تقویت توان ذخایر مالی، بهانهای شد تا عملکرد این بانک را زیر ذرهبین قرار دهیم.
با افزایش سرمایه به میزان ۲۶۳ درصد، بانک صادرات اکنون به عنوان بزرگترین بانک بورسی ایران شناخته میشود. این جهش، که از محل تجدید ارزیابی داراییها صورت گرفته، ظرفیتهای مالی بانک را برای پاسخگویی به نیازهای بازار و توسعه فعالیتها افزایش داده است. سرمایه بانک بعد از افزایش سرمایه، از ۱۷.۵همت به ۷۸ همت افزایش یافته است. این رشد سبب میشود که کفایت سرمایه بانک نیز با رشد ۳۸۸ درصدی همراه شود.
تجدید ارزیابی داراییها، به بانک امکان داده تا ارزش واقعی داراییهای خود را به نمایش بگذارد و توانایی بیشتری در جذب سرمایهگذاران ایجاد کند. این اقدام، در کنار گسترش سرمایهگذاریها، جایگاه بانک صادرات را در صدر صنعت بانکداری کشور تثبیت کرده است.
درآمدهای عملیاتی بانک صادرات در بازه زمانی مورد بررسی، رشد چشمگیری داشته است. به طور خاص، درآمد تسهیلات اعطایی از ۵ همت در آذر ۱۴۰۲ به ۷.۳ همت در آذر ۱۴۰۳ رسیده است، که نشاندهنده رشدی ۴۶ درصدی است. درآمد کارمزدی نیز بهطور موازی افزایش یافته و از ۶۲۶ میلیارد تومان در آذر ۱۴۰۲، به ۷۲۹ میلیارد تومان در آذر ۱۴۹۳ رسیده است.
این ارقام گویای آن است که سیاستهای بانک در حوزه مدیریت اعتبارات و تسهیلات، به افزایش بهرهوری منجر شده است. تقویت خدمات دیجیتال بانکی، تسهیل فرایندهای اعتباری و سرمایهگذاری در حوزههای با بازدهی بالا نیز از عوامل مهم در رشد این شاخص بودهاند. علاوه بر این، بانک صادرات با توسعه روابط بینالمللی و تقویت همکاریهای بینبانکی توانسته است منابع درآمدی متنوعتری ایجاد کند.
علاوه بر بهبود عملکرد بانک صادرات که در گزارش عملکرد ماهانه آذر ماه آن قابل رویت است، گزارش ششماهه بانک صادرات نیز حسابرسی شد که مطلوب سهامداران بود؛ به طوری که شاهد افزایش سود خالص شرکت به میزان ۲۱ درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته بودیم. این رقم از ۶۴۹ میلیارد تومان در سال گذشته به ۷۸۳ میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته است.
این موفقیت نتیجه تلفیق بهینهسازی ساختار هزینهها، مدیریت موثر نقدینگی و ارتقای تواناییهای بانک در جذب سپردههای مشتریان است. بانک همچنین با کاهش نرخ مطالبات معوق و بهبود شاخصهای کیفی تسهیلات، توانسته است هزینههای مرتبط با ذخیرهگیری را کاهش دهد. این عملکرد، نشاندهنده پیشرفت بانک در انطباق با چالشهای اقتصادی داخلی و بینالمللی است.
ذخایر بانک صادرات نیز در این دوره با رشدی ۲۴ درصدی همراه بوده است. میزان ذخایر از ۱۰۹ همت در پایان آذر ۱۴۰۲ به ۱۳۶ همت در آذر ۱۴۰۳ افزایش یافته است.
افزایش ذخایر به معنای ارتقای پایداری مالی بانک است. این رویکرد، امکان مواجهه موثر با نوسانات بازار را فراهم آورده و اعتماد سرمایهگذاران و مشتریان را بیش از پیش جلب کرده است. ذخایر قویتر، نشانگر آمادگی بانک در مواجهه با تحولات احتمالی و تقویت نقش آن به عنوان یکی از اصلیترین بازیگران صنعت مالی کشور است.
تقویت جایگاه مالی از طریق تجدید ارزیابی بانک صادرات ایران، تصویری روشن از موفقیتهای این بانک در بهبود شاخصهای کلیدی عملکرد ارائه میدهد. رشد درآمدهای عملیاتی، افزایش ذخایر و گزارش مالی ششماهه، گویای مدیریت موثر و چشمانداز روشن این نهاد مالی است.
بانک صادرات، با حفظ تمرکز بر توسعه پایدار و تقویت زیرساختهای عملیاتی، جایگاه خود را به عنوان یکی از پیشگامان صنعت بانکداری ایران تثبیت کرده و مسیر روشنی برای رشد و پایداری اقتصادی ترسیم کرده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، براساس اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار، مهلت شرکت در طرح همیار یا همان بیمه سهام اشخاص حقیقی به مدت پنج روز کاری دیگر یعنی تا روز چهارشنبه هشتم مردادماه، تمدید شد. طبق اعلام قبلی سازمان بورس و اوراق بهادار، عرضه اوراق اختیار فروش تبعی همیار از […]
مهلت شرکت در طرح «همیار» یا همان بیمه سهام با هدف حمایت از سهامداران تا ۸ مرداد تمدید شد.
اقتصاد آنلاین – رجا ابوطالبی: تازهترین صورتهای مالی منتشرشده بانک آینده در سامانه کدال نشاندهنده ادامه روند زیاندهی این بانک خصوصی است که حالا به یکی از بزرگترین چالشهای نظام بانکی ایران تبدیل شده است. بر اساس گزارش سهماهه نخست سال ۱۴۰۴، بانک آینده به ازای هر سهم ۱۰,۳۲۰ ریال زیان شناسایی کرده و ۳۷ […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از جماران، امروز چهارشنبه (۱ مرداد ۱۴۰۴)، ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزارتومانی با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایه های شرکت های بورسی در این سهام به ۶ میلیون۶۹۱ هزار و۸۲۴ تومان رسید. شاخص کل بازار بورس نیز با ۶۸۹۶ واحد کاهش در ارتفاع ۲.۸۳۷.۰۰۷ و شاخص هم وزن در ارتفاع […]
Δ