نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصادآنلاین، علی نقوی، مدیرعامل بورس انرژی ایران، در نشست خبری رونمایی از گواهی صرفهجویی برق تأکید کرد: یکی از بزرگترین چالشهای پیشروی ما در کشور، شدت مصرف انرژی است که در ایران به طور قابلتوجهی دو برابر متوسط جهانی است. این مسئله نه تنها منابع انرژی را تحت فشار قرار داده، بلکه صنایع کشور […]
به گزارش اقتصادآنلاین، علی نقوی، مدیرعامل بورس انرژی ایران، در نشست خبری رونمایی از گواهی صرفهجویی برق تأکید کرد: یکی از بزرگترین چالشهای پیشروی ما در کشور، شدت مصرف انرژی است که در ایران به طور قابلتوجهی دو برابر متوسط جهانی است. این مسئله نه تنها منابع انرژی را تحت فشار قرار داده، بلکه صنایع کشور را نیز با مشکلات جدی در تأمین برق مواجه کرده است.
وی افزود: ما مسیر معاملات گواهی صرفهجویی برق را از سال ۹۶ آغاز کردیم. این سیاست که در ابتدا با موانع قانونی و اجرایی روبهرو بود، نهایتاً در سال ۱۴۰۰ با تأیید شورای فقهی به تصویب رسید و طی سه سال گذشته تلاش کردهایم تا زیرساختهای لازم برای اجرایی شدن و توسعه این سیاست را فراهم کنیم. همچنین بورس انرژی زیرساختهای قانونی و فنی لازم را پیریزی کرده است تا با ایجاد شفافیت در معاملات برق و حذف سختگیریهای بیمورد، بازار برق سبز شکل بگیرد و صنایع کشور بتوانند به راحتی از بورس انرژی خرید کنند.
نقوی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها بر اهمیت کاهش مصرف انرژی تأکید داشتهاند. در پاسخ به این تأکیدات، بورس انرژی در کنار برنامههای داخلی خود، به دنبال ایجاد الگویی موفق در حوزه انرژی پاک و کاهش مصرف برق است که بتواند نه تنها در داخل کشور، بلکه به عنوان یک نمونه قابلاجرا به کشورهای دیگر مانند اعضای بریکس ارائه شود.
وی همچنین بیان کرد: طبق برنامه هفتم توسعه، پیشبینی شده است که ۶۰ درصد برق کشور از طریق بورس انرژی تأمین شود. این موضوع نه تنها به شفافیت معاملات کمک میکند، بلکه صنایع بزرگ را نیز موظف میکند تا برای مصرفهای بالاتر از ۲۰ کیلووات، برق خود را از بورس خریداری کنند.
نقوی افزود: به طور خلاصه باید گفت بازار برق سبز که اکنون مورد تأیید و استقبال صنایع است، توانسته است بیش از ۲ همت معاملات برق را در بورس انرژی به ثبت برساند. این الگو نه تنها در داخل کشور موفق بوده، بلکه به کشورهای بریکس نیز ارائه شده و مورد استقبال قرار گرفته است.
وی در پایان گفت: ما تلاش میکنیم تا با تقویت زیرساختها، حذف موانع قانونی و اجرایی، و ارائه گواهیهای صرفهجویی، بتوانیم راهکارهای پایدار و موثری برای کاهش مصرف انرژی و تقویت اقتصاد انرژی کشور ارائه دهیم.
از زمان برگزاری مجامع شرکتهای سهام عدالت تا ۳۱تیر، پایان برگزاری مجامع،۱۵شرکت اقدام به برگزاری مجامع خود کردند. ۱۰استان نیزدر این باره اقدامی انجام ندادند.
بررسیها و رایزنیهای اولیه برای راهاندازی صندوقهای قابل معامله مبتنی بر رمز ارز در بورس کالا انجام شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین، گزارشهای اخیر از بازار سرمایه ایران نشاندهنده کاهش قابلتوجه فروش صنایع کلیدی در خردادماه ۱۴۰۴ نسبت به اردیبهشتماه است. بر اساس دادههای منتشرشده، صنایع خودرو و ساخت قطعات، فلزات اساسی، استخراج کانههای فلزی و مواد و محصولات شیمیایی با کاهش فروش به ترتیب ۲۲، ۲۰، ۲۴ و ۲۳ درصدی مواجه شدهاند. […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، براساس اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار، مهلت شرکت در طرح همیار یا همان بیمه سهام اشخاص حقیقی به مدت پنج روز کاری دیگر یعنی تا روز چهارشنبه هشتم مردادماه، تمدید شد. طبق اعلام قبلی سازمان بورس و اوراق بهادار، عرضه اوراق اختیار فروش تبعی همیار از […]
Δ