نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فوتبالی، بعد از این که تیمهای ایرانی حاضر در مسابقات لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا دو، اولین میزبانیشان را در فصل جدید این مسابقات تجربه کردند کنفدراسیون فوتبال آسیا دوباره میزبانی را از تیمهای ایرانی گرفت و از آنها خواست یک کشور ثالث را برای میزبانی از […]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فوتبالی، بعد از این که تیمهای ایرانی حاضر در مسابقات لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا دو، اولین میزبانیشان را در فصل جدید این مسابقات تجربه کردند کنفدراسیون فوتبال آسیا دوباره میزبانی را از تیمهای ایرانی گرفت و از آنها خواست یک کشور ثالث را برای میزبانی از مسابقات آینده انتخاب کنند.
این در شرایطی است که میزبانی از مسابقات آسیایی یکی از معدود فرصتهای درآمدزایی برای باشگاههای ایرانی است. آن هم در حالی که باشگاههای ایرانی در مجموع فرصتهای زیادی برای کسب درآمد ندارند. این تصمیم AFC باعث شده است باشگاههای ایرانی از برگزاری مسابقات خانگی آسیایی نه تنها درآمدی کسب نکنند بلکه متحمل هزینههای زیادی هم بشوند.
به طور استقلال و پرسپولیس در آخرین بازیشان خود مقابل الغرافه قطر و النصر عربستان باید در کشور ثالث از این تیم میزبانی میکرد و به همین دلیل دبی را به عنوان ورزشگاه خانگی خود برای این بازی به AFC معرفی کرد.
باشگاههای میزبان که به لحاظ قانونی میزبان این مسابقه باید همه وظایفش را به عنوان میزبان انجام میداد و هزینههای برگزاری این مسابقه ظاهرا خانگی را تامین میکرد. اما این هزینهها چقدر است؟
این هزینهها شامل اجاره زمین بازی و زمینهای تمرین دو تیم، هزینه هتل تیم و خورد و خوراک، هزینه هتل داوران، هزینه هتل ناظران، هزینه هتل نماینده فدراسیون امارات، هزینه ایاب و ذهاب داخلی دبی و هزینه پرواز چارتر بود.
تنها درآمد دو از این مسابقه مربوط به بلیت فروشی بوده است که کسر این مبلغ از مجموع هزینهها نشان میدهد استقلال و پرسپولیس برای برگزاری این مسابقه خانگی متحمل زیانی در حدود 300 هزار دلار شده اند! مبلغی که با آن میشود کل حقوق پرسنل دو باشگاه برای یک سال را پرداخت کرد!
حالا تصور کنید این مسابقه ها در ورزشگاه آزادی تهران برگزار میشد. در این صورت هزینه پرواز چارتر به دبی و رفت و آمد در این شهر از هزینههای این تیم کم میشد که این خودش رقم قابل توجهی بود.
نکته تاسفبرانگیز این است که این تراژدی مالی برای دیگر باشگاهها یعنی تراکتور و سپاهان هم وجود داشته و باز هم ادامه خواهد داشت.
به گزارش اقتصاد آنلاین ، پس از اینکه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات چندین وینگر جذب کرد، هواداران این تیم خواهان قرار گرفتن فرشاد احمدزاده در لیست خروج بودند؛ حتی در فضای مجازی هم چندین بار این بازیکن را به استقلال و تراکتور که چند بازیکنشان را جذب کرده، لینک دادند. از اردوی پرسپولیس […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبر ورزشی، علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال، در تازهترین اظهارات خود از نهایی شدن قرارداد با چند بازیکن جدید خبر داد. او اعلام کرد که مذاکرات با ۳ تا ۴ بازیکن جدید در مراحل پایانی قرار دارد و طی دو تا سه روز آینده فرآیند انتقال […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، با بیان اینکه برای ورود رشته ورزشی شطرنج به برنامه درسی مدارس نیاز به یک طرح جامع است گفت: متولی ورود این رشته ورزشی به برنامه درسی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی است. برای اجرای این برنامه در کشورمان نیاز به یک طرح جامع است و […]
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ورزش سه، قهر و آشتی های حسین حسینی و باشگاه استقلال اصلا موضوع جدیدی نیست و وقتی بعد از قهرمانی جام حذفی این موضوع دوباره مطرح شد، کمتر کسی تصور میکرد ماجرا تا به این اندازه کِش پیدا کند. موضوعی که روز به روز بر ابهام آن هم […]
Δ