نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دانشگاه شهید بهشتی در سال ۲۰۲۵ با ارتقای دو پلهای در رتبه ملی از جایگاه نهم به هفتم صعود کرده است. در ۶ شاخص، دانشگاه شهید بهشتی در بین ۳ دانشگاه برتر کشور قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، رتبهبندی تأثیر تایمز (Times Higher Education Impact Rankings) یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی است که عملکرد دانشگاهها را بر اساس اهداف ۱۷گانه توسعه پایدار سازمان ملل (SDGs) ارزیابی میکند.
دانشگاه شهید بهشتی در این رتبهبندی در سالهای ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ حضور فعال داشته و رشد چشمگیری را در رتبهبندی ملی و جهانی خود تجربه کرده است. دانشگاه شهید بهشتی در تازهترین نتایج رتبهبندی جهانی تایمزتاثیر ۲۰۲۵ در حوزه توسعه پایدار ، موفق شد در بین دانشگاههای ایرانی حاضر در این نظام رتبهبندی:
تعداد دانشگاههای ایرانی حاضر در در رتبه بندی دانشگاههای تأثیرگذار ۲۰۲۵ نسبت به گذشته افزایش داشته است و به ۳۸ دانشگاه رسیده است. البته از این میان ۴ دانشگاه و موسسه آموزش عالی در میان رتبه بندی کل حضور ندارند.
اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) شامل ۱۷ شاخص است که رتبه بندی تایمز عملکرد دانشگاه را در همه این شاخصها ارزیابی میکند، این شاخصها عبارتند: ۱: بدون فقر، ۲: بدون گرسنگی، ۳: سلامتی و رفاه خوب، ۴: آموزش با کیفیت، ۵: برابری جنسیتی، ۶: آب تمیز و بهداشتی، ۷: انرژی مقرون به صرفه و پاک، ۸: کار شایسته و رشد اقتصادی، ۹: صنعت، نوآوری و زیرساخت، ۱۰: کاهش نابرابری، ۱۱: شهرها و جوامع پایدار، ۱۲: مصرف و تولید مسؤولانه، ۱۳: اقدامات آب و هوا، ۱۴: زندگی در زیر آب، ۱۵: زندگی در خشکی، ۱۶: صلح، عدالت و نهادهای قوی و ۱۷: مشارکت برای اهداف
جدول عملکرد دانشگاه شهید بهشتی در رتبهبندی تایمز ۲۰۲۵ بر اساس SDGها
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه شرایط جوانان و دانشجویان سخت است و از همه جهت مورد هجوم دشمن قرار میگیرند، بر ضرورت سرمایهگذاری در حوزه ورزش دانشجویی تاکید کرد.
رایزن فرهنگی جمهوری عراق در ایران، با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، دیدار و درباره توسعه همکاریهای علمی و فرهنگی میان دو کشور گفتگو کرد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، با تأکید بر ابلاغ دستورالعملهای قرارگاهی به واحدهای استانی، گفت: همه واحدها موظفاند الزامات قرارگاهی را در تدوین بودجه سالانه رعایت کنند.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه شهید بهشتی از ارتقای ظرفیتهای پژوهشی و صنعتی دانشکدههای مهندسی با تکیه بر قراردادهای صنعتی، تخصص اعضای هیئت علمی و توسعه فعالیتهای بینرشتهای خبر داد.
Δ