نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ تا ۱۷ خرداد ادامه دارد و داوطلبان باید در انتخاب رشته خود به وضعیت ارائه تسهیلات رفاهی دانشگاه ها در مقطع کارشناسی ارشد توجه کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در روزهای ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳ با حضور ۵۲۱ هزار و ۴۲۰ متقاضی برگزار شد. نتایج اولیه آزمون ورودی کارشناسیارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ روز جمعه ۹ خرداد ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
از میان ۵۲۱ هزار نفر تعداد ۳۷۶ هزار و ۸۸۷ نفر حداقل در یک کد گرایش در دورههای روزانه، روزانه غیردولتی، نوبت دوم، پیام نور، غیردولتی و غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، مجازی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به انتخاب رشته شدهاند.
متقاضیان مجاز به انتخاب رشته پس از اطمینان از صحت رشته محلهای انتخابی خود میتوانند تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه یا کد رهگیری که در پایان ثبتنام اولیه توسط سیستم به متقاضی داده شده است (درج این اطلاعات برای ورود به برنامه انتخاب رشته ضروری است) نسبت به ثبت کدرشته محلهای انتخابی (حداکثر تا ۱۰۰ کدرشتهمحل) و تکمیل فرم مذکور اقدام کنند.
در جداول زیر بخشی از دانشگاههای دولتی که شرایط تسهیلات رفاهی خود را اعلام کردهاند، معرفی شدهاند. دانشگاههایی که در فهرست حضور ندارند شرایط خود را اعلام نکردهاند.
متقاضیان مجاز به انتخاب رشته میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط، ضوابط و تسهیلات و شهریههای مختلف در نظر گرفته شده از سوی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی به درگاههای اطلاع رسانی مؤسسات ذیربط مراجعه کنند.
با حکم صادره از سوی رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، سرپرست جدید دانشکده مهندسی صنایع منصوب و معرفی شد.
سازمان سنجش آموزش کشور در پی تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت شتاب لازم در پیشرفت علمی اعلام کرد: «مشارکت در پیشرفت و تعالی کشور با بهسازی نظام سنجش و ارزشیابی آموزش کشور» میسر است.
قم- مدیر حوزههای علمیه گفت: مرحوم توکلی همواره دغدغه اعتلای گفتمان و ارزش های انقلاب اسلامی را داشت و با حضور در مناصب مختلف دِین خود را به میهن اسلامی ادا کرد.
قم ـ آیتالله جوادی آملی، ایستادگی ملت ایران و رهبر معظم انقلاب در دوازده روز جنگ تحمیلی را جلوهای از شکوه، جلال و بصیرت توصیف و از آن تجلیل کرد.
Δ