نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
فصلنامه علمی تخصصی پرستاری و مامایی با هدف ارتقای سطح پژوهشهای علمی در این حوزه، بستری مناسب برای انتشار مقالات با کیفیت از پژوهشگران داخلی و خارجی فراهم کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، به منظور توسعه مشارکت علمی در حوزههای تخصصی پرستاری، مامایی و سایر رشتههای پزشکی و پیراپزشکی، فصلنامه علمی «Knowledge of Nursing» را منتشر کرده است. این مجله که تحت شماره ثبت ۹۲۰۰۴ به صورت فصلنامه از ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ فعالیت خود را آغاز نموده، به زبان انگلیسی و به صورت چاپی عرضه میشود.
دکتر جمیله محتشمی، مدیر اجرایی نشریه، با اعلام این خبر افزود: «مجله Knowledge of Nursing، بستری علمی برای ارائه مقالات پژوهشی و تخصصی در زمینههای مرتبط است و از پژوهشگران دعوت میکند تا مقالات خود را از طریق سامانه آنلاین نشریه ارسال کنند.»
وی همچنین یادآور شد که نویسنده اول و مسئول مکاتبات باید دارای شناسه ORCID باشند و تیم مجله آماده همکاری با نویسندگان جهت تنظیم و ترجمه مقالات به زبان انگلیسی است. پروسه داوری مقالات نیز به صورت سریع و حرفهای انجام میشود تا زمان انتشار به حداقل برسد.
برای ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر، پژوهشگران میتوانند به وبسایت مجله به آدرس http://knjournal.ir مراجعه کنند یا از طریق ایمیل info@knjournal.ir با تیم اجرایی نشریه در تماس باشند.
این فصلنامه، فرصت مناسبی برای ارتقای پژوهشهای علمی در زمینه پرستاری و مامایی فراهم آورده و به دنبال جذب و چاپ مقالات علمی با کیفیت از محققان داخلی و خارجی است.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان، با تبیین مراحل تدوین و اجرای برنامه عملیاتی نظام جامع آموزش این حوزه گفت: در سال جاری مرحله دوم اجرای برنامه در سطح وسیعتر و در سه استان عملیاتی میشود.
رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای روانشناسان، صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضائی و اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مرداد خبر داد.
کارت شرکت در آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ منتشر شد. این آزمون صبح روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
برخی از متخصصین حوزه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، به بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از ورود هوش مصنوعی به آموزش عالی پرداخته و در گزارشی ابعاد این موضوع را بررسی کردند.
Δ