نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
وزیر علوم گفت: سیاست کلی وزارت علوم، تقویت دیپلماسی علمی است. به همین منظور، اقدامات فراوان و گستردهای از سوی دانشگاههای ما و همچنین ستاد وزارت علوم در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حاشیه دومین روز از دومین اجلاس وزرا و مسئولان ارشد آموزش عالی کشورهای اسلامی عضو سکوی گفتوگوی OIC-15 که به میزبانی وزارت علوم و در محل هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره روابط علمی با سایر کشورها گفت: سیاست کلی وزارت علوم، تقویت دیپلماسی علمی است. به همین منظور، اقدامات فراوان و گستردهای از سوی دانشگاههای ما و همچنین ستاد وزارت علوم در حال انجام است. یکی از این اقدامات، برگزاری نشست سکوی ۱۵ کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی بود که شما شاهد آن بودید.
وی ادامه داد: این نشست دو روزه برگزار شد؛ روز نخست به مباحث کارشناسی اختصاص داشت که بحثهای بسیار خوبی صورت گرفت و امروز نیز وزرا و رؤسای هیئتهای نمایندگی، همچنین نمایندگان کمیته کامستک و معاون دبیرکل سازمان همکاری اسلامی حضور داشتند. در این نشست، بحثهای کارشناسانه و سازندهای شکل گرفت و در نهایت، بیانیهای به تصویب رسید که میتوان گفت نخستین سند مشترک کشورهای اسلامی در حوزه هوش مصنوعی محسوب میشود.
سیمایی صراف افزود: همچنین، بنابر پیشنهاد عربستان سعودی و تأیید اعضا، مقرر شد اجلاس بعدی OIC-15 در عربستان برگزار شود.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان، با تبیین مراحل تدوین و اجرای برنامه عملیاتی نظام جامع آموزش این حوزه گفت: در سال جاری مرحله دوم اجرای برنامه در سطح وسیعتر و در سه استان عملیاتی میشود.
رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای روانشناسان، صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضائی و اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مرداد خبر داد.
کارت شرکت در آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ منتشر شد. این آزمون صبح روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
برخی از متخصصین حوزه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، به بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از ورود هوش مصنوعی به آموزش عالی پرداخته و در گزارشی ابعاد این موضوع را بررسی کردند.
Δ