نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) گفت: باید از ظرفیت مراکز علمی، نخبگان و اندیشکده ها در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد اداری استفاده کرد.
اصغر افتخاری رئیس دانشگاه امام صادق(ع) در گفتگو با خبرنگار مهر در بازدید از غرفه انتشارات سازمان بازرسی کل کشور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده گفت: مساله اصلی ما در حوزه فرهنگ عمومی، آگاهی سازی است. در گام اول مبارزه با مفاسد اداری باید بتوانیم اطلاعات لازم را در این حوزه به افراد بدهیم که کتاب های منتشر شده از سوی انتشارات سازمان در این زمینه مفید خواهد بود زیرا بررسی ها نشان می دهند که حجم بالایی از مواردی که با عنوان فساد و تخلف شناخته می شوند، ریشه در بی اطلاعی مردم دارد.
رییس دانشگاه امام صادق(ع) درباره ضرورت بهره برداری از ظرفیت مراکز علمی، نخبگان و اندیشکده ها در ارائه راهکارهای مبارزه با فساد اداری گفت: دانشگاه ها بر حسب وظیفه ذاتی خود موظف هستند از منظر داده های علمی و تجارب ارزشمند و در سطح آکادمیک به حوزه مبارزه با مفاسد بپردازند اما نکته مهم این است که نیاز به واسطه ای بین دانشگاه با سازمان بازرسی کل کشور وجود دارد تا سازمان تحلیل ها و گزارش های علمی را از پارسه ها و اساتید دانشگاه درخواست کند و اندیشکده مبارزه با فساد و سلامت اداری که با همکاری دانشگاه امام صادق (ع) و سازمان بازرسی کل کشورایجاد شده است، به این نیاز پاسخ می دهد.
وی اضافه کرد: در این اندیشکده نیازها و ملاحظات اجرایی از سوی سازمان بازرسی و تئوری ها توسط دانشگاه ارائه می شود و مدیران و دانشجویان آنها را تبدیل به طرح های عملیاتی می کنند. برای ورود به حوزه عمل، نظریه پردازی صرف کفایت نمی کند. کتاب و مقاله باید تولید و منتشر شود اما باید همان کتاب به برنامه های عملیاتی نیز تبدیل شود.
این مسئول علمی تاکید کرد: اگر دانشگاه ها با سازمان های اجرایی و در قالب اندیشکده ها با یکدیگر همکاری کنند، می توانند نظریه ها را به سیاست های عملی تبدیل کنند تا از بروز مفاسد اداری تا حدودی جلوگیری کنند.
افتخاری درباره امضای تفاهم نامه میان دانشگاه امام صادق و سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این تفاهم نامه چندین فعالیت اصلی تعریف شده است که دربرگیرنده طراحی نشست های تخصصی، پوشش بعضی از موضوعات علمی روز توسط دانشکده ها و اساتید و تدوین و انتشار دانشنامه ایرانی مبارزه با فساد است. چنانچه این دانشنامه به تولید برسد اولین دانشنامه مرجع ایرانی درباره مبارزه با فساد و برای دانشگاهیان و مدیران راهگشا خواهد بود.
طبق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه علم و صنعت، کلیه امتحانات دروس عمومی و علوم پایه این دانشگاه از اول تا ۱۳ شهریور برگزار خواهد شد.
نخستین دانشکده «گردشگری و زیارت» دانشگاه آزاد اسلامی از مجموعه دانشکدگان حوزه معاونت علوم انسانی و هنر این دانشگاه در یزد آغاز به کار کرد.
کلید دفترچه سوالات حوزه های خارج از کشور نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
در شصت و چهارمین کمیسیون تعیین اعتبار نشریات حوزه علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، با راهاندازی ۴ نشریه تخصصی جدید موافقت شد.
Δ