نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
شیراز-وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای تقدیر از مقام استاد افسانه صفوی مادر شیمی ایران و چهره ماندگار کشور و همسرش، پروفسور ناصر ایرانپور از اساتید شیمی دانشگاه شیراز به منزل ایشان رفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، بهمناسبت هفته معلم، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در دومین روز سفر خود به شیراز، ضمن حضور در منزل پروفسور افسانه صفوی و پروفسور ناصر ایرانپور از اساتید پیشکسوت شیمی دانشگاه شیراز با ایشان دیدار و گفتگو کرد.
پروفسور افسانه صفوی، ملقب به مادر شیمی ایران از نوابغ شیمی، چهره ماندگار ایران زاده ۱۳۳۴ در شیراز و استاد پیشکسوت دانشگاه شیراز است.
پروفسور صفوی موفق شد در رشته شیمی تجزیه به گستره وسیعی از پژوهشهای پایه پرداخته و جوایز متعدد ملی و بینالمللی را کسب کند.
این استاد دانشگاه در تربیت بسیاری از متخصصین رشته شیمی که هماکنون از استادان دانشگاههای بنام بوده یا در بخش صنعت عهدهدار پیشرفت کشور هستند، نقشی ارزنده ایفا کردهاند.
دریافت جایزه Medal Lecture از آکادمی علوم جهان سوم TWAS؛ جایزه علمی بینالمللی پروفسور عبدالسلام؛ دریافت بورس Humboldt از کشور آلمان، احراز نشان دانش، صاحب کرسی پژوهشی علامه طباطبایی، دریافت جوایز ملی متعدد همانند جشنواره خوارزمی، مهندس افضلیپور، شیمیدان برجسته کشوری، زنان در علم، کسب عنوان استاد و پژوهشگر نمونه کشوری و حضور در لیست دانشمندان ۱ درصد و ۲ درصد جهان از افتخارات این بانوی دانشمند و فرهیخته است.
همسر وی، ناصر ایرانپور، از شیمیدانان برجسته و استاد پیشکسوت شیمی دانشگاه شیراز است که نامشان در شمار دانشمندان ۲ درصد پر استناد جهان قرار دارد.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان، با تبیین مراحل تدوین و اجرای برنامه عملیاتی نظام جامع آموزش این حوزه گفت: در سال جاری مرحله دوم اجرای برنامه در سطح وسیعتر و در سه استان عملیاتی میشود.
رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای روانشناسان، صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضائی و اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مرداد خبر داد.
کارت شرکت در آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ منتشر شد. این آزمون صبح روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
برخی از متخصصین حوزه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، به بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از ورود هوش مصنوعی به آموزش عالی پرداخته و در گزارشی ابعاد این موضوع را بررسی کردند.
Δ