نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد، از قالب جدید دستیاری در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت در این طرح دستیاری جدید معافیت شهریه نیز برای دانشجو لحاظ می شود.
حامد حسنپور، در گفتگو با خبرنگار مهر، از قالب جدید دستیاری در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: نوع دیگری از دستیاران به نام University Assistant تعریف شدهاند که نه صرفاً آموزشی یا پژوهشی، بلکه نقش تخصصی دارند؛ مانند کمک در برگزاری آزمایشهای فیزیک برای دانشآموزان شرکت کننده در رویدادهای علمی.
رئیس باشگاه پژوهشگران ونخبگان دانشگاه آزاد در توضیح این طرح جدید دستیاری گفت: این طرح در قالب دستیار آموزشی و یا دستیار پژوهشی صرف نیست، بلکه دستیار دانشگاهی است که در این نوع دستیاری، دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد مثلا در رشته رسانه می تواند دستیار رسانه ای رئیس واحد دانشگاهی شود که در آن درس می خواند، این طرح معافیت شهریه جدایی را دارد؛ یعنی این امکان برای دانشجوی دکتری فراهم شده که نه بعنوان مشاور بلکه دستیار فعالیت کند.
وی افزود: هر رئیس واحد دانشگاهی می تواند حدود ۱۰ دستیار در حوزه ها و موضوعات مختلف داشته باشد. در حال حاضر دانشجویانی در واحد علوم تحقیقات هستند که به آنها دستیار تخصصی یا همان University Assistant می گوییم که در طول رویدادهای مختلف آموخته های آکادمیک خود را به شرکت کنندگان آن رویداد نشان می دهد، این دانشجو خود ابزار لازم برای ارائه آموخته هایش را تهیه کرده و در اختیار شرکت کنندگان قرار می دهد. به این افراد به دلیل ارائه یک کار تخصصی، دستیار تخصصی گفته می شود که از حمایت های لازم باشگاه نخبگان بهره مند می شوند.
حسن پور با اشاره به اهمیت کیفیت به جای کمیت، تصریح کرد: اگر اعضای هیئت علمی و نخبگان را بر اساس شایستگی آنها و صلاحیت عملکردشان جذب کنیم آن زمان خیلی از جایگاه ها عوض خواهد شد. حتی ممکن است جایگاه من نیز تغییر کند. تمام تاکید من این است که افراد به دنبال تخصص و دستاور خودشان ارزیابی شوند؛ بهطور میانگین سالانه ۱۹ هزار نفر دستیار آموزشی داریم و ۲۲۰ میلیارد تومان هزینه در قالب اسکالرشیپ به آنها پرداخت میشود.
وی افزود: این ساختار میتواند دانشگاه آزاد را به یکی از پیشگامان جذب و پرورش نخبگان تبدیل کند. تمام اعضای باشگاه از طریق مشارکت فعال و ارائه فعالیت تخصصی وارد شدهاند. ما میخواهیم به جای امتیازدهی صرف بر اساس جداول و عناوین قبلی، اثرگذاری واقعی و فعالیت نخبگان را شناسایی کنیم و الگوی جذب نخبگان را براین اساس پیش بریم.
تفاهمنامه برگزاری اولین المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای سراسر کشور بین سازمان امور دانشجویان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضا رسید.
سرپرست دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برگزاری المپیاد ورزشهای فناورانه گفت: این رویدادها فرصت خوبی برای تقویت ذهن و بدن دانشجویان است.
حداد عادل، مشاور عالی رهبر معظم انقلاب به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب با خانواده شهید دکتر محمد مهدی طهرانچی استاد شهید دانشگاه شهید بهشتی دیدار کرد.
دانشگاه علم و صنعت در بیانیهای رسمی، پیرو صدور پیام راهبردی مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین روز شهادت جمعی از سرداران نظامی و دانشمندان هستهای، بر ادامه راه شهدا و تقویت روحیه تاکید کرد.
Δ