نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
کلید اولیه سوالات آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ بعدازظهر پنجشنبه دوم اسفندماه ۱۴۰۳ در ۱۲۵ شهر کشور، ۱۶۱ حوزه اصلی و ۵۴۲ حوزه فرعی برگزار شد. در این آزمون ۱۷۳ هزار و ۵۱۴ نفر شرکت کردند.
کلید اولیه سوالات آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ هم اکنون در سایت سازمان سنجش آموزش کشور در لینک https://www۸.sanjesh.org/noet_tk/ منتشر شده است.
پیش از این دفترچه سوالات آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده بود.
داوطلبان با مشاهده کلید اولیه سوالات آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ در صورت تمایل می توانند تا ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سامانه پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش به نشانی (request.sanjesh.org) نسبت به تکمیل فرم «اعتراض به کلید سوالات/سال ۱۴۰۴» اقدام کنند.
نتایج اولیه آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ در قالب کارنامه در هفته آخر فروردین ماه ۱۴۰۴ منتشر می شود. انتخاب رشته متقاضیان مجاز در هفته آخر فروردین ماه ۱۴۰۴ صورت می گیرد.
اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای انجام مراحل مصاحبه و ارزیابی تخصصی در هفته اول خردادماه ۱۴۰۴ و بازه زمانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برای انجام مراحل مصاحبه و ارزیابی تخصصی از دهه دوم خرداد تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ است.
نتایج نهایی آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ در قالب کارنامه در هفته آخر مردادماه یا اوایل شهریورماه ۱۴۰۴ اعلام می شود.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان، با تبیین مراحل تدوین و اجرای برنامه عملیاتی نظام جامع آموزش این حوزه گفت: در سال جاری مرحله دوم اجرای برنامه در سطح وسیعتر و در سه استان عملیاتی میشود.
رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای روانشناسان، صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضائی و اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مرداد خبر داد.
کارت شرکت در آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ منتشر شد. این آزمون صبح روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
برخی از متخصصین حوزه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، به بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از ورود هوش مصنوعی به آموزش عالی پرداخته و در گزارشی ابعاد این موضوع را بررسی کردند.
Δ