نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نحوه پاسخگویی به سوالات در آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۴ مشخص شد.
به گزارش خبرنگار مهر، آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ بعدازظهر روز پنجشنبه دوم اسفندماه ۱۴۰۳ در ۱۲۵ شهر کشور برگزار می شود. داوطلبان از یکشنبه ۲۸ بهمن امکان دریافت کارت ورود به جلسه را پیدا کرده اند.
فرآیند برگزاری آزمون از ساعت ۱۴:۳۰ بعدازظهر آغاز و دربهای ورود به جلسه حوزههای برگزاری در ساعت ۱۴:۰۰ (دو بعدازظهر) بسته خواهد شد، لذا متقاضیان باید قبل از بستهشدن دربهای ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.
نکات مهم درباره پاسخنامه آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴
در جلسه آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ برای درج پاسخ سؤالات به متقاضیان سه پاسخنامه در بسته های حاوی دفترچه سؤالات شماره ۱ و ۲ و ۳ به صورت جداگانه داده خواهد شد که در مستطیل بالای پاسخنامه نام خانوادگی، نام، شماره داوطلب، کد و نام رشته امتحانی وی در آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ درج شده است.
متقاضی به محض دریافت بسته های مربوط و قبل از بازکردن، ابتدا باید شماره داوطلبی و مشخصات مندرج بر روی آن را با شماره داوطلبی مندرج بر روی صندلی و همچنین مندرج در کارت شرکت در آزمون خود مقایسه کند تا مطمئن شود بین آنها هیچ اختلافی نیست و در صورت مشاهده تفاوت، فوراً موضوع را به نزدیکترین مراقب در جلسه آزمون اطلاع داده و پیگیری کند تا مشکل برطرف شود.
پس از اطمینان از صحت مندرجات بسته حاوی سؤال و پاسخنامه، لازم است در زمان مقرر و با اعلام بلندگو اقدام به بازکردن پوشش پلاستیکی کرده و با خارج کردن پاسخنامه امتحانی و دفترچه سؤال، کد دفترچه سؤال را با کد درج شده در قسمت بالای پاسخنامه مقایسه کرده و در صورت مشاهده اختلاف، موضوع را به نزدیکترین رابط یا مراقب اطلاع دهد؛ سپس مشخصات خود را در ذیل پاسخنامه و همچنین در دفترچه در قسمت مربوط، قبل از شروع سؤالها درج و محل مربوط را امضاء کند.
توجه: عدم تکمیل جدول ذیل پاسخنامه ها و جدول ابتدای دفترچه های سؤال به منزله عدم حضور متقاضی در جلسه آزمون تلقی خواهد شد.
متقاضی باید به غیر از محل های مشخص شده در روی پاسخنامه ها از نوشتن و یا علامتگذاری در سایر محلها (مستطیل بالای پاسخنامه ها و یا دایره های موجود در چهار گوشه پاسخنامه) جداً خودداری کند، در غیراینصورت فرد به عنوان متخلف معرفی و برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمونهای سراسری با وی رفتار خواهد شد.
نحوه پاسخ دادن به سؤالات آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴
متقاضی باید محل مخصوص جواب در پاسخنامه ها را فقط به وسیله مداد سیاه نرم پررنگ (نه خودکار، نه مداد کپی و . . ). پُرکند. جواب ها فقط در پاسخنامه با پرکردن محل مخصوص مشخص می شود. پاسخ هایی که به هر نحو دیگر در پاسخنامه و یا در دفترچه آزمون علامتگذاری و یا نوشته شود قابل تصحیح و نمره گذاری نخواهد بود.
چون پاسخنامه به وسیله ماشین علامتخوان تصحیح می شود از کثیف کردن، تاکردن و یا گذاشتن هرگونه علامت و یا اثری بر روی آن خودداری شود.
برای هر پاسخ صحیح ۳ نمره مثبت و به منظور خنثی کردن پاسخ های حدسی و یا تصادفی برای هر پاسخ غلط یک نمره منفی منظور خواهد شد. به متقاضیان توصیه می شود اگر پاسخ صحیح سؤالی را اصلاً نمی دانند به آن سؤال جواب ندهند زیرا به سؤال های بدون جواب نمره منفی و یا مثبت تعلق نمی گیرد و اگر به سؤالی بیش از یک پاسخ داده شود همه پاسخ ها، غلط محسوب خواهد شد و به آن سؤال یک نمره منفی تعلق خواهد گرفت.
متقاضیان باید مستطیل های مربوط به گزینه انتخابی خود را در پاسخنامه با مداد سیاه نرم پررنگ بطور کامل سیاه (مشکی) کنند. درصورتی که قسمتی از مستطیل مورد نظر به صورت کامل سیاه نشده باشد، در این مورد مسئولیت به عهده متقاضی خواهد بود. در صورت علامتگذاری و مشخص کردن پاسخ در دفترچه سؤال، هیچگونه امتیازی برای متقاضی لحاظ نخواهد شد.
دفترچه های آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴، تعداد سؤالات و مدت زمان پاسخگویی به آنها
در جلسه آزمون به متقاضیان سه بسته نایلونی داده خواهد شد: بسته اول حاوی سؤالات آزمون زبان انگلیسی عمومی (شماره یک) همراه با پاسخنامه شماره یک و بسته دوم حاوی سؤالات آزمون استعداد تحصیلی (دفترچه شماره دو) همراه با پاسخنامه شماره دو و بسته سوم حاوی سؤالات دروس تخصصی (دفترچه شماره سه) همراه با پاسخنامه شماره سه است که متقاضیان باید نسبت به پاسخگویی به سؤالات هریک از دفترچه های مذکور در همان پاسخنامه های مربوطه اقدام کنند.
بسته اول حاوی سؤالات آزمون زبان انگلیسی عمومی (شماره یک) همراه با پاسخنامه شماره یک: آزمون زبان انگلیسی عمومی: دفترچه شماره یک آزمون شامل سؤالات زبان انگلیسی عمومی (۴۰ سؤال) است که متقاضیان باید در مدت ۴۰ دقیقه به سؤالات این دفترچه پاسخ دهند.
بسته دوم حاوی سؤالات آزمون استعداد تحصیلی (دفترچه شماره دو) همراه با پاسخنامه شماره دو: آزمون استعداد تحصیلی: دفترچه شماره دو آزمون شامل سؤالات استعداد تحصیلی (۲۵ سؤال) است که متقاضیان باید در مدت ۵۰ دقیقه به سؤالات این دفترچه پاسخ دهند.
بسته سوم حاوی سؤالات دروس تخصصی (دفترچه شماره سه) همراه با پاسخنامه شماره سه: آزمون تخصصی: دفترچه شماره سه آزمون شامل سؤالات دروس تخصصی مربوط به هریک از کدرشته های امتحانی است و زمان پاسخگویی به آنها به شرح جدول زیر خواهد بود:
جدول مربوط به دروس تخصصی هریک از رشته های امتحانی گروه های آزمایشی مختلف و مدت زمان پاسخگویی به آنها
نکته مهم: دفترچه های سؤال آزمون متقاضیان شخصی سازی شده و شماره داوطلبی، نام خانوادگی و نام هر متقاضی بر روی جلد دفترچه آزمون داوطلب درج شده است. این دفترچه ها دارای تنوع هستند.
یادآوری مهم درخصوص معدل داوطلبان آزمون مقطع دکتری (نیمهمتمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴
معدل های مندرج در کارت شرکت در آزمون متقاضیان (معدل مدرک کارشناسی و معدل مدرک کارشناسی ارشد)، براساس اطلاعاتی که توسط شخص متقاضی به هنگام ثبت نام ارائه شده، درج شده است، لذا لازم است معدل های مندرج در کارت ورودی خود را براساس مندرجات دفترچه راهنمای ثبت نام بررسی و چنانچه متقاضی در زمان ثبت نام برای شرکت در آزمون مذکور موفق نشده است که معدل مقطع کارشناسی ارشد خود را بنا به دلایلی در تقاضانامه ثبت نام درج کند، می تواند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و ورود به مرحله ویرایش اطلاعات کارت آزمون، نسبت به اصلاح معدل واقعی خود اقدام کند.
یادآوری های خیلی مهم
به متقاضیان تأکید می شود که با دقت مطالب مندرج بر روی جلد دفترچه سؤال را مطالعه و مطابق آن نسبت به پاسخگویی سؤالات اقدام کنند.
متقاضیان برای حضور در جلسه آزمون علاوه بر کارت شرکت در آزمون، باید کارت ملی و یا شناسنامه عکسدار، چند مداد سیاه نرم پررنگ، مداد پاک کن، مداد تراش، سنجاق و ماسک نیز به همراه داشته باشند.
تذکر مهم: متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار را همراه نداشته باشند از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد.
از آوردن وسایل اضافی (به جز وسایل اعلام شده) مانند کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، هرگونه یادداشت، ماشین حساب، پیجر، تلفن همراه (حتی بصورت خاموش)، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند و … به جلسه امتحان اکیداً خودداری بعمل آید. به متقاضیان اکیداً توصیه می شود حتی از یادداشت کردن جواب پاسخها برای اطلاع خود جداً پرهیز کنند.
در ضمن رَد و بدل کردن هر گونه وسیله (از قبیل لوازم التحریر و …) در جلسه آزمون و همچنین خارج کردن اوراق امتحانی (از قبیل کارت شرکت در آزمون، دفترچه سؤال و پاسخنامه) از جلسه امتحان به عنوان تخلف تلقی و با فرد متخلف برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون های سراسری رفتار خواهد شد.
با توجه به اینکه محلی برای نگهداری وسایل اضافی در حوزه های امتحانی پیش بینی نمی شود، از متقاضیان تقاضا می شود که به هیچ وجه این قبیل وسایل اضافی را همراه خود به محل حوزه امتحانی نیاورند، زیرا حوزه های امتحانی هیچ مسئولیتی در قبال نگهداری آنها نخواهند داشت.
از آنجائیکه سؤالات رشته های امتحانی به گونه ای طراحی شده که برای پاسخگویی به سؤالات دروس ذیربط نیاز به ماشین حساب نیست، لذا از ورود ماشین حساب به جلسه آزمون (از هر نوع آن) ممانعت بعمل خواهد آمد و چنانچه متقاضی در جلسه آزمون ماشین حساب به همراه داشته باشد، اعم از اینکه از آن استفاده کند یا استفاده نکند متخلف شناخته شده و با وی برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون های سراسری رفتار خواهد شد.
همراه داشتن هرگونه وسایل ارتباطی و الکترونیکی از قبیل پیجر، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند، تلفن همراه و … در جلسه آزمون حتی بصورت خاموش طبق قانون رسیدگی به تخلفات منجر به حذف از گزینش در این آزمون و محرومیت از شرکت در آزمون سال آینده خواهد شد.
خارج کردن اوراق امتحانی از قبیل پاسخنامه، دفترچه سؤال و یا کارت شرکت در آزمون از جلسه امتحان به عنوان تخلف محسوب می شود و با متقاضی متخلف برابر قانون رسیدگی به تخلفات رفتار خواهد شد.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: با پیگیریهای بنیاد در خصوص تخصیص و تأمین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان در هیئت علمی در جلسه مشترک سازمانهای استخدامی و برنامه و بودجه انجام شد.
جزییات ثبتنام آزمون انتخاب دفتریاری دفتر اسناد رسمی سال ۱۴۰۴ اعلام شد. ثبت نام آزمون از امروز اول مرداد آغاز شده است و فرصت ثبت نام تا ۷ مرداد ادامه دارد.
داوطلبان مرحله دوم انفرادی هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور می توانند تا ساعت ۲۴ امروز اول مرداد بدون در نظر گرفتن محل تحصیل خود نسبت به انتخاب محل آزمون اقدام کنند.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها گفت: دانشجویانی که نیاز به خروج از کشور دارند، ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان پیگیر کار این دانشجویان بوده و زمینه تسهیل خروج این عزیزان را فراهم میکند.
Δ