نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان درباره همکاری دوجانبه با دانشگاه پیام نور گفت: با توجه به ظرفیت هایی که در دو دانشگاه وجود دارد می توانیم در زمینه جذب دانشجوی خارجی با هم همکاری داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، دکتر حسین رضوان رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان در دیدار با محمد هادی امین ناجی سرپرست دانشگاه پیام نوربه ظرفیت های دانشگاه پیام نور اشاره کرد و افزود: دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاه های با ظرفیت ملی است که در همه استان ها و شهرستان ها در رشته های مختلفی دانشجو می پذیرد.
رضوان درباره مسائل آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور گفت: با توجه به گستردگی این دانشگاه و همچنین وجود اساتید مجرب، این دانشگاه ظرفیت پژوهشی و آموزشی مناسبی در همه استان ها ایجاد کرده است.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان درباره همکاری دوجانبه و انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه پیام نور گفت: با توجه به ظرفیت هایی که در دو دانشگاه وجود دارد می توانیم در زمینه جذب دانشجوی خارجی با هم تعامل و همکاری جدی داشته باشیم.
وی ادامه داد: دانشگاه بوعلی در سال گذشته ۱۱۰۰ دانشجوی خارجی از ۱۴ کشور جهان جذب کرد و در سال جاری نیز ۲۳۰۰ نفر متقاضی داشتیم که به علت محدودیت صرفاً برای ۳۰۰ نفر از آنها امکان جذب وجود داشت.
رضوان ادامه داد: با توجه به نگاه مثبت سرپرست دانشگاه پیام نور در زمینه جذب دانشجوی بین المللی و همچنین ظرفیت های این دانشگاه در استان ها می شود با همکاری دو سویه، دانشجوی بین الملل قابل توجهی جذب کنیم که علاوه بر تقویت مسائل آموزشی و پژوهشی به استقلال درآمدزایی و بودجه نیز برای هر دو دانشگاه منجر شود.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان، با تبیین مراحل تدوین و اجرای برنامه عملیاتی نظام جامع آموزش این حوزه گفت: در سال جاری مرحله دوم اجرای برنامه در سطح وسیعتر و در سه استان عملیاتی میشود.
رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای روانشناسان، صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضائی و اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مرداد خبر داد.
کارت شرکت در آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ منتشر شد. این آزمون صبح روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
برخی از متخصصین حوزه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، به بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از ورود هوش مصنوعی به آموزش عالی پرداخته و در گزارشی ابعاد این موضوع را بررسی کردند.
Δ