نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون پژوهشی وزیر علوم جزئیات برنامههای هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر پیمان صالحی در گفتگو با خبرنگار اعلام از تدوین آئیننامه مشترک هفته پژوهش و فناوری با وزارت کشور خبر داد و گفت: هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۳ از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ آذر ماه برگزار خواهد شد. این آئیننامه هفته پژوهش به صورت مشترک با وزارت کشور به همه استاندارها ابلاغ شده است و دانشگاههای استانها میتوانند هفته پژوهش خود را در تاریخ ۱۰ تا ۲۲ آذرماه برگزار کنند.
وی ضمن تاکید بر مشارکت دانشگاهها در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار ۲۳ تا ۲۶ آذرماه همزمان با نمایشگاه ایرانساخت برگزار میشود. این نمایشگاه یکی از بزرگترین رویدادهای تاریخ کشور است.
صالحی خاطر نشان کرد: ما دانشگاههای بزرگی داریم که در نمایشگاه شرکت نمیکنند. من شخصاً با رؤسای دانشگاههایی که تاکنون در نمایشگاه ثبتنام نکردهاند، تماس خواهم گرفت تا حضور پیدا کنند.
معاون پژوهشی وزیر علوم با اشاره به درگیر کردن مدارس و دانشگاهها در هفته پژوهش گفت: ما خاطرات بسیار خوبی از روز درهای باز دانشگاهها در هفته پژوهش و فناوری داریم و باید در همه استانها برنامهریزی انجام شود که دانشآموزان با خانوادههای خود از دانشگاهها و پژوهشگاهها بازدید داشته باشند.
به گزارش مهر، جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشآموزی (زنگ پژوهش مدارس) در ۲۴ آذرماه برگزار خواهد شد.
همچنین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران ۲۵ آذرماه، نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت در ۲۶ آذرماه و جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در ۲۷ آذرماه برگزار میشود.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان، با تبیین مراحل تدوین و اجرای برنامه عملیاتی نظام جامع آموزش این حوزه گفت: در سال جاری مرحله دوم اجرای برنامه در سطح وسیعتر و در سه استان عملیاتی میشود.
رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای روانشناسان، صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضائی و اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مرداد خبر داد.
کارت شرکت در آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ منتشر شد. این آزمون صبح روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
برخی از متخصصین حوزه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، به بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از ورود هوش مصنوعی به آموزش عالی پرداخته و در گزارشی ابعاد این موضوع را بررسی کردند.
Δ