نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
کارشناس تاریخ گفت: توان بازدارندگی کشور از طریق قدرت موشکی و پهپادی ایران دستاورد قابل توجه جنگ ۱۲ روزه بود. نیروهای نظامی کشورمان با شجاعت مثال زدنی آبروی ایران را خریدند و مردم و جریانهای سیاسی از آنان حمایت کردند و پشت سر رهبری ایستادند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، خسرو معتضد به تشریح راهکارهایی برای ایجاد و تقویت انسجام ملی ناشی از تنوع جریانهای سیاسی و مذهبی پرداخت و گفت: به دلیل فقدان نظام تحزب در ایران متاسفانه شاهد انسجام و وحدت جریانهای سیاسی نیستیم.
وی ادامه داد: قبل از انقلاب هم همینطور بود؛ سه حزب دارای فعالیت بودند که ت وسط شاه در حزب رستاخیز حل شدند. در آن مقطع، به خصوص شخصیتها و جریانهای سیاسی و مذهبی مخالف رژیم آزادی بیان نداشتند و رژیم به شدت با منتقدان و مخالفان سیاسی برخورد میکرد.
این کارشناس تاریخ با اشاره به نقش جریانهای سیاسی کشور در جنگ ۱۲ روزه اسراییل علیه ایران، گفت: توان بازدارندگی کشور از طریق قدرت موشکی و پهپادی ایران دستاورد قابل توجه این جنگ بود. نیروهای نظامی کشورمان با شجاعت مثال زدنی آبروی ایران را خریدند و مردم و جریانهای سیاسی از آنان حمایت کردند و پشت سر رهبری ایستادند.
معتضد گفت: اسراییل با مساحت یک شصتم و معادل سه استان ایران، به پشتوانه تسلیحات و جنگ افزارهای مدرن آمریکایی به خود جرات حمله به خاک کشورمان را داد و تعدادی از فرماندهان و دانشمندان هستهای و نیروی نظامی و مردم غیرنظامی ما را کشت.
وی با اشاره به شرایط سیاسی کشور گفت: در هیچ دورهای از تاریخ مثل دوران فعلی ۸۰ درصد مردم باسواد و آگاه نبودند و اینگونه متحد در کنار هم نبودند. این وضعیت شرایطی را به وجود آورده که حاکمیت و کارگزارانش باید آن را غنیمت شده و در جهت خواستهها و نیازها به حق آنان حرکت کنند. درد معیشتی و اقتصادی مردم بالاست و باید این را ببینند و رفع کنند. مردم ایران لایق بهترین زندگی هستند، اما متاسفانه گرفتار ضعفهای مدیریتی هستند و این روزها هم گرفتار بی آبی و بی برقی و ناترازیهای انرژی هستند.
این کارشناس تاریخ تاکید کرد: به نظر بنده اکنون زمان تغییر ریل نظام سیاسی کشور است. کارگزاران نظام و جریانهای سیاسی و مذهبی به جای دعواهای بی پایان سیاسی باید برای مردم کار کنند و نگرش و رفتار سیاسی و حکومتی خود را تغییر دهند و همانطور که بنیانگذار این نظام و انقلاب مرتب از مردم یاد میکرد و مردم را محور همه تصمیمات کشور میدانست، مقامات فعلی نظام نیز به همان مسیر برگردند و جریان سیاسی و مذهبی نیز اجازه تشکیل نظام تحزب را پیدا کنند تا با متمرکز کردن توان فکری و اجرایی شان بستر انسجام ملی و اتحاد داخلی را تقویت کنند.
معتضد تاکید کرد: در ایران شخصیتهای نخبه و پخته که زبان دنیا را میفهمند و میتوانند با قدرت اهداف نظام جمهوری اسلامی را پیاده کنند، کم نداریم، اما متاسفانه به دلیل دعواهای سیاسی این افراد اجازه ندارند در میدان دیپلماسی و سیاست وارد شوند. به نظر من این مسئله برای نظام یک آسیب است. نظام باید از این ظرفیت استفاده کند و اکنون زمان باز شدن فضای سیاسی کشور و توجه به ظرفیتهایی است که کنار گذاشته شدهاند.
وی تاکید کرد: بازگشت به ایران امروز جزو آرزوهای بسیاری از ایرانیان مقیم کانادا و سایر کشورهاست، اما این امکان برای آنان فراهم نیست. امکانات درمانی و پزشکی و آموزشی خوب با قیمت به مراتب مناسب تری در ایران وجود دارد که در سایر کشورها به این صورت نیست. مقامات کشور باید از طریق ظرفیتها و توانمندیهای نرم افزاری و سخت افزاری کشور و کارشناسان و منتقدان در جهت رفع ضعفها، کاستیها و مشکلات کشور استفاده کنند تا انسجام و وحدت مدنظر بنیانگذار انقلاب عینیت پیدا کند.
عباس آخوندی خطاب به پزشکیان نوشت: برادر عزیز! لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی» را پس بگیر؛ این لایحه بدتر از لایحه حجاب است.
نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه با رسانهها، امروز ۶ مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد.
قرار است به زودی نشستی با حضور حقوقدانان، نخبگان و فعالان سیاسی با وزیر دادگستری برگزار شود و دو طرف دیدگاهها، نظرات و انتقادات خود را در خصوص این لایحه مطرح کنند.
وزارت اطلاعات در خصوص جنگ تحمیلی اخیر بیانیه تبیینی با عنوان «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» صادر شد.
Δ