نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
اسرائیل در مرحله بعدی از طرح خود در عمق خاک سوریه قصد دارد جادهای را بین استان السودیدا که جزو مناطق دروزی نشین بوده و مناطقی که در شمال شرق سوریه که در حال حاضر در کنترل گروههای کرد متحد آمریکا است، ایجاد کند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از اعتمادآنلاین ، اسرائیل برای ایجاد جادهای برای اتصال دروزیهای سوریه به کردها برنامهریزی میکند.
رسانههای عربی و عبری به نقل از منابع دیپلماتیک غربی اعلام کردند، اسرائیل در مرحلهای بعدی از طرح خود در عمق خاک سوریه قصد دارد جادهای را بین استان السودیدا که جزو مناطق دروزی نشین بوده و اخیرا شاهد درگیریهایی بوده و مناطق در شمال شرق سوریه که در حال حاضر در کنترل گروههای کرد متحد آمریکا است، ایجاد کند.
به گفته این منابع، طرح اسرائیل برای ایجاد این جاده بین مناطق کردی و دروزی ممکن است بخشی از «کریدور داوود» یا پروژهای مشابه باشد که اسرائیل با هدف تقویت کنترل خود بر منطقه در پی اجرای آن است.
این طرح اسرائیلی با درخواستهای اخیر حکمت الهجری، مرجع دروزی، در جریان بحران السویدا هم همخوانی دارد، در حالی که میتواند پرسشهایی هم در مورد ساختگی بودن غائله سویدا مطرح کند.الهاجری در جریان درخواست کمک خود از اسرائیل خواستار ایجاد جادهای با مناطق کردی تحت کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) و همچنین تأمین حمایت بینالمللی برای دروزیها شده بود.
منابع غربی توضیح دادند که ایجاد جادهای که مناطق دروزی را به مناطق کردی متصل کند، ممکن است نشاندهنده تلاش اسرائیل برای تثبیت تقسیم سوریه به نهادهای طایفهای و قومی مستقل باشد.
پروژهای که رژیم اسرائیل به شکل ویژهای بعد از سقوط دولت بشار اسد به شدت به دنبال اجرای آن در اسرائیل و در مراحل بعد به بقیه کشورهای منطقه است.
با وجود آنکه منابع غربی، یکی از اهداف این طرح را مختل کردن تلاشهای دولت جولانی برای بسط سلطه خود بر این کشور همسایه فلسطین اشغالی اعلام میکنند اما برخی از تحلیلگران اصولا روی کار آمدن وی را برای تسهیل انجام این طرح اعلام میکنند به ویژه که نیروهای وابسته به وزارت دفاع سوریه از السویدا عقبنشینی کرده و گروههای دروزی برای حفاظت از امنیت این استان مأمور شدهاند، تا اولین گام برای خودمختاری این منطقه بدین شکل برداشته شود.
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ