نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
خبرگزاری بلومبرگ از تحریم پسر شمخانی بخاطر آنچه که نقش وی در تجارت نفتی روسیه است، خبر داد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، اتحادیه اروپا «حسین شمخانی»، پسر علی شمخانی، مشاور سیاسی رهبر انقلاب را بهخاطر نقشش در تجارت نفتی روسیه و همچنین بخاطر آنچه که وی به عنوان «بازیگر محوری» در آنچه «ناوگان سایه» روسیه خوانده شده، مورد تحریم قرار داد.
اتحادیه اروپا همچنین شرکتهای وی به نامهای «گروه آدمیرال» و «میلاووس گروپ التیدی» (Milavous Group Ltd) که در دبی مستقر هستند را نیز تحت تحریم قرار داد.
به نوشته بلومبرگ، حسین شمخانی، از تاجران برجسته نفتی ایران است و تحریم اتحادیه اروپا، در راستای جدیدترین اقدامات این اتحادیه علیه روسیه به خاطر جنگ اوکراین هست. مقامات اتحادیه اروپا مدعی هستند، حسین شمخانی که از وی در رسانههای خارجی به عنوان «یک بازرگان پرنفوذ در صنعت نفت ایران» نام برده میشود، با وجود تحریمهای بینالمللی شدید علیه مسکو، نقشی کلیدی در کمک به روسیه در فروش نفت داشته است.
بر اساس گزارش یورونیوز، حسین شمخانی بیشتر وقت خود را در دبی سپری میکند. او شخصیتی جدی توصیف شده و معمولا با ظاهری ساده، عینک بر چشم و پوششی نیمهرسمی همچون تیشرت پولو یا کتوشلوار ظاهر میشود.
او مدیرعامل شرکت کشتیرانی آدمیرال و از مدیران ارشد گروه میلاووس (Milavous Group Ltd.) است. نام حسین شمخانی پیشتر نیز به واسطه فعالیتهای اقتصادی و ارتباط با شرکتهای بزرگ کشتیرانی مطرح شده بود، اما طی یک سال اخیر ادعاها درباره فعالیت او در بازار جهانی انرژی بیش از پیش برجسته شده است.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: گذرگاهها نباید خدشهای به حق حاکمیت و تمامیت سرزمینی ایجاد کنند.
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به نشست روز جمعه ایران و تروئیکای اروپا در استانبول و تاکید بر این که «اروپاییها باید در برابر موضعگیریهای خود در پی تجاوز به ایران، پاسخگو باشند» گفت: فعلاً برنامهای برای گفتوگو با آمریکا نداریم.
با آغاز عملیات اروپایی «آسپیدز» برای بازگرداندن امنیت دریایی در دریای سرخ، اقیانوس هند و خلیج فارس، حملات حوثیهای یمن به دو کشتی تجاری نشاندهنده ضعف منابع و ظرفیت ناوگان اتحادیه اروپا در مقابله با تهدیدات دریایی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به این پرسشی درباره ادعاهای وزیر امور خارجه سابق آمریکا پیرامون موافقت ایران با غنیسازی زیر یک درصد و هدف از بیان آن گفت: هدف اینگونه اظهارات را باید از خود آنها پرسید که نیتشان چیست اما چنین چیزی وجود نداشته است.
Δ