نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
خبر درگذشت برادر علی طیبنیا، مشاور عالی رئیسجمهور، در روز ۲۱ تیر ۱۴۰۴، با اندوه و تأثر گستردهای در میان مسئولان کشور همراه شد. مراسم سومین روز درگذشت آن مرحوم، روز سهشنبه ۲۴ تیر برگزار خواهد شد.
به گزارش اقتصادآنلاین، شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴، حسین طیبنیا، برادر علی طیبنیا، مشاور عالی رئیسجمهور، درگذشت. این خبر با واکنش گسترده چهرههای سیاسی و مقامات ارشد کشور همراه شد که با صدور پیامهای رسمی، درگذشت برادر این چهره شناختهشده را به خانواده داغدارش تسلیت گفتند.
مراسم سومین روز درگذشت آن مرحوم، روز سهشنبه ۲۴تیر، از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ در مسجد نور تهران (میدان فاطمی) برگزار خواهد شد.
در پی این ضایعه، جمعی از مقامات عالیرتبه کشور با انتشار پیامهایی جداگانه، با علی طیبنیا ابراز همدردی کردند:
سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات، نوشت: جناب آقای دکتر طیب نیا. درگذشت انسان شریف و بزرگوار جناب حاج حسین طیب نیا، برادر بزرگوارتان را صمیمانه به جنابعالی، خاندان شریف طیب نیا و همه بستگان داغدار تسلیت میگویم و از پیشگاه حضرت پروردگار و برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت الهی و برای بازماندگان معزز صبرواجر سلامتی مسالت میکنم.
حسن روحانی، هفتمین رئیسجمهور کشور، در پیامی رسمی نوشت: جناب آقای دکتر علی طیبنیا درگذشت برادر گرامیتان را به جنابعالی و خانواده معزز تسلیت عرض میکنم و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان محترم صبر و اجر مسألت دارم.
سید علی مدنیزاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی نوشت: ضایعه درگذشت برادر گرامیتان موجب تالم و تاثر فراوان گردید. اینجانب مصیبت وارده را تسلیت عرض نمونده و از خداوند متعال برای آن فقید سعید غفران و رحمت واسعه الهی و علو درجات و برای جنابعالی و سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.
سید حمیدپورمحمدی، رییس سازمان برنامه و بودجه نوشت: جناب آقای دکتر علی طیب نیا، سلام علیکم. با نهایت تاثر و تالم درگذشت برادر گرامیتان را صمیمانه تسلیت عرض میکنیم. بی تردید فقدان این عزیز اندوهی بزرگ برای جنابعالی و خانواده محترم به همراه دارد. اینجانب ضمن ابراز همدردی از درگاه خداوند متعادل برای آن فقید سعید رحمت و غفران واسعه الهی و برای جنابعالی و سایر بازماندگان معزز صبر و شکیبایی و آرامش مسئلت می نمایم.
محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور نوشت: جناب آقای دکتر علی طیبنیا درگذشت برادر گرامیتان، موجب اندوه و تأثیر فراوان شد. بیتردید فقدان عزیزی که از سرمایههای معنوی خانواده بود، برای جنابعالی و بستگان محترم، دردناک است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با جنابعالی و خانواده محترم، از درگاه پروردگار مهربان برای آن مرحوم، آمرزش و آرامش ابدی و برای جنابعالی و بازماندگان معزز، شکیبایی و پاداش نیکو خواستارم.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در دولتهای یازدهم و دوازدهم نوشت: درگذشت برادر گرامیتان را تسلیت عرض میکنم از خداوند متعادل برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی برای جنابعالی و سایر بازماندگان محترم صبر و سلامنی مسالت دارم.
گروه رسانهای اقتصادآنلاین نیز این ضایعه اندوهبار را به دکتر علی طیبنیا و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض میکند و برای آن مرحوم، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان، صبر و آرامش مسئلت دارد.
علی طیبنیا، زادهٔ ۱۶ فروردین ۱۳۳۹، اقتصاددان و سیاستمدار شناختهشده است. وی از مرداد ۱۴۰۳ تاکنون، مشاور عالی رئیسجمهور (مسعود پزشکیان) است. او در دوران ریاستجمهوری سید محمد خاتمی برای چهار سال معاون طرح و بررسی نهاد ریاستجمهوری و سپس برای یک سال معاون اقتصادی و هماهنگی امور برنامه و بودجه معاونت اقتصادی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور بود.
طیبنیا در سال ۱۳۹۲ در دولت حسن روحانی توانست با کسب بالاترین رای اعتماد وزرا در تاریخ کشور به عنوان وزیر امور اقتصادی در کابینه حضور پیدا کند. او از نخستین دانشآموختگان دکتری اقتصاد دانشگاه تهران است و سابقه عضویت در شورای پول و اعتبار را در چند دوره دارد. همچنین در دولت اصلاحات، معاون طرح و بررسی نهاد ریاستجمهوری و معاون برنامهریزی و بودجه معاونت اقتصادی سازمان مدیریت بود.
در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳، با حضور فعال در ستاد مسعود پزشکیان و حمایت از نامزدی او، به عنوان مشاور اقتصادی این کاندیدا معرفی شد. پس از پیروزی پزشکیان، علی طیبنیا با حکم وی به عنوان مشاور عالی رئیسجمهور منصوب گردید.
اقتصادنیوز: با وجود انتشار اخبار بسیاری مبنی بر فعال شدن مکانیسم ماشه شبکه خبر اعلام کرده است خبر منتشر شده جعلی است.
وزیر خارجه ایران سید عباس عراقچی بامداد امروز (دوشنبه) ۲۳ تیرماه در واکنش به مصاحبه اخیر نتانیاهو با فاکسنیوز ۲سوال جالب پرسید که واکنش کاربران را در پی داشت.
«مینیسریال “تهران” ساخته “موشه زوندر” جزئیات دقیق عملیاتهای جاسوسی و نفوذ را مانند یک استوریبورد عملیاتی به نمایش گذاشت؛ کاری که معمولاً از سوی سرویسهای اطلاعاتی برای آموزش و برنامهریزی بهکار میرود. این دست آثار نشان میدهد که غرب از سینما و سریال به عنوان ابزارهای استراتژیک برای تصویرسازی ذهنی و برنامهریزی آینده استفاده میکند.»
امیر قطر در جلسه فوقالعاده شورای دفاع مدنی این کشور دستور بررسی و جبران خسارات ناشی از حملات و ترکشهای ناشی از رهگیری موشکهای ایرانی را صادر کرد.
Δ