نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
یک منبع سوری به شبکه آی۲۴ نیوز گفته است که مقامهای دو طرف سوری و اسرائیلی طی دو یا سه نشست در جمهوری آذربایجان با یکدیگر گفتوگو کردهاند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، در ادامه تلاشها برای عادیسازی روابط دمشق و تلآویو، یک منبع سوری نزدیک به محمد جولانی، سرکرده شورشیان سوریه فاش کرد که تاکنون دو نشست میان مقامات دمشق و مقامات اسرائیلی در باکو برگزار شده است.
او در گفتوگو با شبکه آی ۲۴ نیوز اسرائیل گفت که احتمال برگزاری نشست سوم نیز وجود دارد و محمد جولانی در حداقل یکی از این نشستها حضور یافته است. هرچند منابع نزدیک به جولانی تلاش کردهاند حضور وی در مقابل مقامات اسرائیلی را تکذیب کنند.
بر اساس همین گزارش، این دیدارها با حضور اسعد الشیبانی، وزیر خارجه شورشیان سوریه و همچنین احمد الدالاتی، مسئول هماهنگی امنیتی سوریه برگزار میشود. در طرف مقابل، هیئت اسرائیلی شامل شخصیتهایی امنیتی و نظامی بلندپایه و یک فرستاده ویژه از سوی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، است.
آی ۲۴ نیوز به نقل از منبع سوری، گزارش داد که «موضوعات مورد بحث در این جلسات بسیار حساس و گسترده است و شامل جزئیات توافق امنیتی در دست بررسی میان سوریه و اسرائیل، نقش ایران در سوریه و لبنان، توانمندیهای تسلیحاتی حزبالله و گروههای فلسطینی، وضعیت اردوگاههای آوارگان فلسطینی در لبنان و آینده آوارگان غزه در منطقه میشود».
یکی از گزینههایی که در این دیدارها مطرح شده، گشایش یک دفتر هماهنگی اسرائیل در دمشق است؛ دفتری که البته قرار نیست دارای وضعیت رسمی دیپلماتیک باشد. این منبع سوری همچنین تأکید کرد که «انتخاب باکو به عنوان محل برگزاری این جلسات، تصمیم مشترک تلآویو و واشینگتن بوده تا پیام روشنی به جمهوری اسلامی ایران ارسال شود». او اشاره روشنی به معنا و مفهوم این پیام نکرد.
نمایندگان مجلس در نشست امروز ضمن بررسی مشکلات معیشتی و تأمین کالاهای اساسی، به اصلاح طرح تشدید مجازات جاسوسان و همکاران رژیم صهیونیستی پرداختند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم با همراهی دولت بخشی از مشکلات به ویژه در حوزه کالاهای اساسی و امنیت غذایی، وضعیت کشاورزان و توجه به بخش تولید را حل و فصل کنیم و به رشد اقتصادی نیز توجه داشته باشیم که به آن آسیبی وارد نشود.
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه ضمن برشمردن نقاط قوت و ضعف ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت که «باید اولویت نخست کشور، انجام یک جراحی بزرگ اقتصادی باشد».
یک جنگنده اف-۱۵ این رژیم در جریان جنگ ۱۲ روزه و در حمله به تهران در پی بروز نقص در سامانه سوخت و نیازمند فرود اضطراری شد، اما اعزام فوری هواپیمای سوخترسان مانع از این اتفاق شد.
Δ