نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، دانشگاه صنعتی شریف نیز تمام فعالیتهای حضوری را لغو کرد؛ اما پس از جلسه هیئتمدیره در ۷ تیر مقرر شد بهجز دانشجویان کارشناسی، دانشجویان کارشناسی ارشد، دکترا و پسادکتری میتوانند با درخواست مجوز حضور در سامانه آموزش به دانشگاه تردد کنند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبر آنلاین، هرچند محدودیتهایی برای حضور این افراد در دانشگاه وضع شده که مهمترین آنها مهلت خروج تا ساعت ۲۰ است، اما برای درخواست مجوز باید گزینه زیر انتخاب شود:
«اینجانب ضمن رعایت کلیه قوانین و مقررات دانشگاه، مسئولیت همه عواقب و مخاطرات احتمالی ناشی از حضور در دانشگاه را میپذیرم. در صورت تغییر شرایط حضور در دانشگاه از سوی مسئولین، خود را ملزم به رعایت آن میدانم».
در گروههای دانشجویی، این جمله به این شکل تعبیر شده است که «اگر رژیم صهیونی محل حضور مرا در دانشگاه بمباران کرد، مسئولیتی متوجه دانشگاه نیست!»
از سوی دیگر به گزارش روزنامه شریف، سامانه جدیدی به نام «متا» برای انجام پیگیریهای ورود به دانشگاه معرفی شده که صفهای نامتعارف و اعتراضهای مختلفی را حین ورود به دانشگاه صنعتی شریف به راه انداخته است. چراکه با گذشت ده روز از معرفی این سامانه، (https://meta.sharif.ir/) اشکالات آن برطرف نشده است.
بررسیهای میدانی در هفته قبل و روزهای اخیر نشان میدهد بعد از معرفی متا، دو نوع ورود به دانشگاه طراحیشده است: ۱. دانشجویان و ۲. غیر دانشجویان (مهمان، فارغالتحصیل، فناور). دانشجویان ارشد و دکتری برای دریافت مجوز ورود باید از طریق edu اقدام کنند و مجوز ورود گروه دوم هم باید در سامانه متا توسط یکی از اساتید یا مدیرانی که دسترسی دارند، ثبت شود.
واقعیت سامانه متا را میتوان با دیدن اعتراضها و التماسهای پشت دربهای ورود لمس کرد. جایی که استاد یا مدیر مربوطه ادعا میکند مراحل ثبت مجوز در آن سامانه را طی کرده و مجوز ثبت شده؛ اما هنگام ورود، حراست مدعی است که ثبت نشده و اجازه ورود وجود ندارد. برای همین کار برخی به لیستهای کاغذی و پادرمیانی فلان و بهمان برای ورود رسیده است.
هم نواقص این سامانه یا لااقل روند طولانی و گنگ پشت صحنه آن، باعث کلافگی و سردرگمی متقاضیان فراوانی شده و صدای تعدادی از استادان و حتی کارکنان حراست را هم درآورده، بلکه خیلیها معتقدندایکاش قبل از راهاندازی و استفاده از آن، این مشکلات رفع میشد و سپس در این نقطه گلوگاهی مورد بهرهبرداری قرار میگرفت.
سرلشکر پاسدار محسن رضایی، فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: «ما حدود ۸۰ پهپاد را زدیم که جنازه ۳۲ پهپاد اکنون در دست ماست. از جمله پهپادهای هرمس و هرمون که بسیار پیشرفته بودند. رادارهای ما ۸۰ اصابت را ثبت کردهاند.»
وزیر دفاع عربستان سعودی پس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در این دیدار جنبههای مختلف همکاری های دوجانبه را بررسی کردیم.
تصاویری از جلسه ۹۰ دقیقهای ترامپ و نتانیاهو به همراه ونس، معاون رئیسجمهور آمریکا منتشر شد.
خرید خودرو از سوی شریعتمداری برای نوه خود دروغ است و طرح این ادعا دروغ بزرگ و مصداق نشر اکاذیب است.
Δ