نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیسجمهوی اسلامی ایران دقایقی قبل به صورت رسمی از «محمد شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان استقبال کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «مسعود پزشکیان» عصر امروز دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ در مجموعه فرهنگی – تاریخی سعدآباد از «محمدشهباز شریف» نخستوزیر پاکستان به طور رسمی استقبال کرد.
در مراسم استقبال رسمی، رئیسجمهور ایران و نخست وزیر پاکستان، پس از نواخته شدن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، از یگان تشریفات سان دیده و سپس هیاتهای عالیرتبه همراه را به یکدیگر معرفی کردند و پس از پایان مراسم استقبال رسمی، وارد محل مذاکرات دوجانبه شدند.
تعداد بازدید : 0
به گزارش ایرنا، «محمد شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان ساعتی پیش و در راس هیاتی بلندپایه به منظور دیدار و رایزنی با مقامهای بلندپایه کشورمان پیرامون همکاریهای دوجانبه، مسائل منطقهای و بینالمللی با استقبال «اسکندر مومنی» وزیر کشور وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.
سفر نخستوزیر پاکستان به چهار کشور ترکیه، ایران، آذربایجان و تاجیکستان از روز یکشنبه (۴ خرداد) آغاز و تا جمعه (۹ خرداد) ادامه خواهد داشت؛ گفته شده هدف اسلامآباد از این سفرها، تقویت ائتلافها و تثبیت روایت منطقهای خود در سطح جهانی است.
«محمدشهباز شریف» پیش از انجام این سفر، در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در اسلامآباد اعلام کرد که هدف اصلی سفرم به تهران قدردانی از مواضع صلحجویانه ایران در طول درگیریهای اخیر پاکستان و هند است.
نخست وزیر پاکستان، ۲۷ اردیبهشت ماه نیز در تماس تلفنی با رئیسجمهوری کشورمان، با قدردانی از تلاشهای مؤثر جمهوری اسلامی ایران در کاهش تنشها میان اسلامآباد و دهلینو، بر حلوفصل اختلافات از طریق گفتوگو و راهحلهای سیاسی تأکید کرد.
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ