نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس، این هفته از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حضور در نشست این کمیسیون جهت پاسخگویی به سوالات ۵ نفر از نمایندگان دعوت به عمل آوردهاند.
به گزارش اقتصاد آنلاین و به نقل از ایلنا، نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه (۴، ۵ و ۶ خرداد ماه) برگزار میشود.
دستورکار این هفته کمیسیون به شرح ذیل است:
اعضای این کمیسیون در روز یکشنبه با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی مربوطه به بررسی طرح استفساریه بند (ر) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور و طرح ملی هوش مصنوعی (ارجاعی از صحن علنی برای رسیدگی شور دوم) خواهند پرداخت، همچنین کمیته معادن نیز تشکیل جلسه داده و بررسی طرح اصلاح قانون معادن را با حضور مسئولان دستگاه اجرایی مربوطه در دستور کار دارد.
و اما در روز دوشنبه کمیته ویژه مدیریت و ناترازی انرژی تشکیل جلسه داده و به ادامه بررسی مدیریت ناترازی انرژی در حوزه تولید و مصرف خواهد پرداخت.
اعضای این کمیسیون برای نشست روز سهشنبه از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان اعم از احمد بیگدلی نماینده خدابنده، مصطفی نخعی نماینده نهبندان و سربیشه، سید جلیل میرمحمدی میبدی نماینده تفت و میبد، سید جواد حسینیکیا عضو هیات رییسه این کمیسیون و نماینده سنقر و هادی قوامی نماینده اسفراین دعوت به عمل آوردهاند.
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ