نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبهای دربرابر عواقب شکست دیپلماسی با ایران هشدار داد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، او در گفتوگو با شبکه «DemocraciaTV»، گفت: «در جهان پرتنشی و تکه تکه شدهای قرار داریم. یکی از مأموریتهای آژانس جلوگیری از اشاعه تسلیحات هستهای است. شرایط بینالمللی بسیار حساس است.»
گروسی با زیرسوال بردن ماهیت برنامه هستهای ایران در ادامه ادعا کرد: «در همین راستا، بهعنوان مثال حل مسئلهای همچون برنامه هستهای ایران بسیار مهم است. برنامه هستهای ایران به موضوع داغی تبدیل شده است.»
او افزود: «قطعاً بهطور روزانه اقدامات ما برای کسب اطمینان درباره ماهیت برنامه هستهای ایران را دنبال میکنید. در ایران، ما بهدنبال کسب اطمینان درباره همه بخشهای برنامه هستهای این کشور بسیار مهم و توانمند هستیم تا هیچ یک از اقدامات آن در برنامه هستهای خود به سوی تولید سلاح هستهای متمایل نشود.»
گروسی در پاسخ به سوالی ادعایی درباره عواقب توسعه سلاح هستهای توسط ایران و شکلگیری رقابتی تسلیحاتی، بدون اشاره به برنامه هستهای رژیم صهیونیستی و تسلیحات هستهای این رژیم ادعا کرد: «دقیقا، این اقدام به تأثیراتی زنجیرهای خواهد انجامید. رهبران کشورهای بسیار مهم کشورهای نه چندان دور از ایران گفتهاند که در صورت توسعه سلاح هستهای، علیه ایران اقدام مستقیم خواهند کرد، یا سلاح هستهای خواهند ساخت.»
این ادعا درحالی است که امروز «سید کمال خرازی» رییس شورای روابط خارجی ایران در مجمع گفتوگوهای تهران تأکید کرد: «با وجود توانایی ایران برای ساخت سلاح هستهای، فتوای رهبری دست ما را بسته و نمیتوانیم سلاح هستهای بسازیم. اما دیگر کشورهای منطقه هم ممکن است به سراغ سلاح هستهای حرکت کنند، زیرا اسراییل سلاح هستهای دارد. ممکن است دیگر کشورها برای حفاظت از خودشان دربرابر اسرائیل به سراغ سلاح هستهای بروند. خواسته ما خاورمیانهای عاری از سلاح هستهای است.»
در نتیجه، گروسی ضمن نادیده گرفتن برنامه هستهای رژیم صهیونیستی و واقعیات میدانی و کارشناسی درباره برنامه هستهای ایران که به اذعان شخص او، کاملاً صلحآمیز است، با بیان گزارههایی هدفمند و سیاسی، در تلاش است تا در صورت وقوع رقابتی تسلیحاتی در منطقه، ایران را مقصر آن جلوه دهد.
یک سخنگوی آژانس بینالمللی انرژی اتمی به سفر آتی تیم فنی این نهاد به ایران واکنش نشان داد.
یک روزنامه آمریکایی از تعویق مشروط فعال شدن مکانیسم ماشه خبر داد.
طرح انتقال آب طالقان به تهران اصالتاً جدید نیست. پیش از این، یک خط لوله ۱۸۰۰ میلیمتری به طول ۶۰ کیلومتر از آبگیر زیاران (نزدیک سد طالقان) به آبگیر بیلقان کشیده شده بود
نماینده تهران گفت: مطابق اعلام مسئولان آب و فاضلاب استان تهران، وضعیت خوب نیست و حدودا تا چهل روز آینده در تهران دچار بی آبی یا کم آبی شدید خواهیم بود.
Δ