نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
یک رسانه آمریکایی با تاکید بر اینکه خلیجفارس نام تاریخی این منطقه است، تغییر آن را مورد پذیرش نهادهای بینالمللی ندانست و نوشت: اظهارات ترامپ درباره تغییر این نام، ایرانیها را متحدکرد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا؛ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی با عنوان «آیا ترامپ می تواند نام خلیجفارس را تغییر دهد؟»، نوشت: اظهارات ترامپ درباره خلیجفارس، همه ایرانیان با هر گرایش ایدئولوژیک، مذهب و قومیتی را به واکنش وادار و آنها را با هم متحد کرد. همه ایرانیان در داخل و خارج این کشور با صدور بیانیه و پیام در شبکه های اجتماعی، اظهارات ترامپ را محکوم کردند.
این رسانه آمریکایی با اشاره به اینکه نام خلیج فارس، حداقل از ۵۵۰ سال قبل از میلاد، مورد استفاده بوده است، نوشت: سازمان ملل متحد هم از واژه خلیج فارس در اسناد رسمی استفاده می کند.
نیویورک تایمز درباره ریشه اظهارات ترامپ نیز نوشت: تلاش های کشورهای عربی برای تغییر این نام از دهه ۱۹۵۰ آغاز شده اما در مجامع بین المللی پذیرفته نشده است.
این رسانه انگلیسیزبان، تغییر نام آبراه های بین المللی توسط رئیس جمهوری آمریکا را ممکن ندانست و نوشت: ترامپ می تواند نام های جغرافیایی مورد استفاده در آمریکا را تغییر دهد و به طور مثال، به جای خلیج مکزیک، از واژه خلیج آمریکا استفاده کند اما این تغییر، الزاما مورد پذیرش جامعه بین المللی قرار نمی گیرد.
دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا روز دوشنبه نخستین سفر خارجی مهم خود در دوره دوم ریاستجمهوریاش را با تمرکز بر توافقات تجاری با عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی آغاز میکند.
رئیس جمهوری آمریکا شامگاه چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره گزارشهای منتشر شده در مورد تصمیم خود برای استفاده از اسامی جعلی برای نامیدن خلیجفارس ادعا کرد: زمانی که به غرب آسیا سفر کنم، از من درباره آن خواهند پرسید و باید درباره آن تصمیم بگیرم.
میثم کبیری، بسیجی پایگاه سپاه روستای اغلان سردشت، در حمله شبانه اعضای گروهک تروریستی به این پایگاه به شهادت رسید.
نماینده ادوار مجلس در گفتوگو با اقتصادآنلاین اظهار کرد: نتانیاهو هیولای جنگی است که از شرایط ایران سوءاستفاده کرد»
دقایقی پیش افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان حمله کردند.
رهبران اروپایی با مقامهای ایرانی در استانبول به مذاکرات هستهای میپردازند؛ احیای برجام و نقش دیپلماسی چندجانبه، در بحبوحه حملات اخیر اسرائیل و آمریکا، به مهمترین چالش سیاست خارجی اتحادیه اروپا تبدیل شده است.
Δ