نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سخنگوی وزارت امور خارجه راجع به دور بعدی گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا گفت: اطلاعرسانی در این خصوص به محض قطعی شدن زمان و مکان آن، توسط میانجی عمانی اعلام خواهد شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، «اسماعیل بقائی» تصریح کرد تا این لحظه تاریخ قطعی برای دور بعدی گفتوگوها تعیین نشده است، اما پیشنهاد عمان برای برگزاری گفتوگوها در اوایل هفته آینده، در دست بررسی قرار دارد.
سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، به ریاست سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و نماینده ویژه رئیسجمهور ایالات متحده در امور خاورمیانه، ظهر روز ۶ اردیبهشت در مسقط و به میانجیگری وزیر امور خارجه عمان برگزار شد.
پیش از این تاریخ شنبه ۱۳ اردیبهشت برای برگزاری دور چهارم این مذاکرات مطرح شده بود که سخنگوی وزارت امور خارجه در روز ۱۱ اردیبهشت در گفتوگو با خبرنگاران، از تغییر زمان برگزاری دور چهارم گفتوگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا که قرار بود روز شنبه، ۱۳ اردیبهشت در رم برگزار شود، خبر داد.
اسماعیل بقائی با اشاره به اعلام این موضوع از سوی وزیر امور خارجه عمان، تصریح کرد تعویق گفتوگوها بنا به پیشنهاد وزیر امور خارجه عمان بوده و در مورد تاریخ احتمالی بعدی، متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
بقائی با تاکید بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای بهرهگیری از دیپلماسی جهت تامین منافع مشروع و قانونی ملت ایران و خاتمهدادن به تحریم و فشار اقتصادی که حقوق انسانی و رفاه تکتک ایرانیان را نشانه گرفته است، خاطرنشان کرد که هیات نمایندگی ایران از ابتدای ورود به گفتوگوها با حسن نیت، چارچوبهای مشخصی را بر اساس مواضع اصولی کشورمان وفق حقوق بینالملل در حوزه استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای و خاتمه تحریمهای غیرقانونی تعیین و جدیت خود را برای گفتوگوهایی نتیجهمحور جهت نیل به تفاهمی عادلانه، معقول و پایدار نشان داده و در این مسیر با قوت و قدرت ثابتقدم خواهد ماند.
آخرین روند بررسی طرح «تشدید مجازات جاسوسی» در مجلس شورای اسلامی را در گزارش ذیل میخوانیم.
ترکیه برای نخستینبار از موشک هایپرسونیک خود با نام تایفون رونمایی کرد.
غریب آبادی، معاون وزیر خارجه ایران از موافقت تهران با سفر یک تیم فنی از آژانس بینالمللی انرژی اتمی به کشور خبر داد.
احمد توکلی، اقتصاددان عدالتخواه، معتقد بود قیمتگذاری دولتی در بخش انحصاری اقتصاد ایران ضرورتی برای مهار رانت و حمایت از منافع عمومی است.
Δ