نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی با اشاره به مسائل مختلف با ایران، گفت: انتظار ما این است که با داشتن رابطهای سازنده، به جواب برسیم. به رابطهای سازنده نیاز داریم که به سوی جلو حرکت کند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز(دوشنبه) و پس از شرکت در نشست فصلی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در یک نشست خبری شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
گروسی در پاسخ به سوالی درباره اینکه «ایران چه اقدامات حداقلی باید انجام دهد تا برآورد آژانس از همکاری پیرامون برجام و انپیتی به طرز معناداری تغییر کند؟» گفت: «من نمیدانم بتوانیم درباره اقدامات حداقلی بتوانیم صحبت کنیم یا خیر و اصلا بتوانیم حد حداقلی مشخص کنیم.»
او ادعا کرد: «با توجه به گزارشات منتشر شده میتوان دید که بسیاری از مسائل به یکدیگر مربوط هستند و میتوان برخی از موارد را مهمتر از دیگری دانست. حل همه مسائل در یک اقدام، غیرممکن است. بلکه به اقدامات سازنده و ثابت در همه زمینهها نیاز داریم.»
مدیرکل آژانس همچنین گفت: «مثلا وقتی به مسئله ذرات اورانیوم کشف شده در برخی از تأسیسات و مناطق مشخص یا میزان غنی سازی اورانیوم توسط ایران نگاه میکنیم، میبینیم که مسائل مختلفی وجود دارد. پس انتظار ما این است که با داشتن رابطهای سازنده، به جواب برسیم. به یک رابطهای سازنده نیاز داریم که به سوی جلو حرکت کند.»
او با اشاره به سفر خود به ایران در ماه نوامبر تأکید کرد: «دیدارهای من در ماه ایران چنین چیزی را تا حدی ایجاد کرد. من همیشه سعی میکنم سازنده باشم و سفر من به ایران نشان داد که این کشور خواستار همکاری با آژانس است. اما متأسفانه برخی از شرایط خاص (صدور قطعنامه ضدایرانی) مانع حرکت ما به آن جهت شد.»
مدیرکل آژانس بینالملل انرژی اتمی گفت: «ما به جواب نیاز داریم و به روابطی سازنده نیاز داریم. صحبت بس است. باید رو به جلو حرکت کنیم و به جواب برسیم.»
گروسی در پاسخ به سوالی درباره اشتیاق خود برای دیدار با «مسعود پزشکیان» رئیسجمهور ایران و خواست برای «تعامل» بین تهران و واشنگتن افزود: «پس از سفر خود به ایران، همواره با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در ارتباط هستم. در صحبتهایمان درباره سفر من به ایران صحبت شده اما همه این موارد، تحت تأثیر رویکرد دولت تازه در آمریکاست.»
او اظهار داشت: «با دولت تازه آمریکا در ارتباط هستم. بالاترین سطوح سیاسی آمریکا در حال بررسی نحوه تعامل و عملکرد خود پیرامون برنامه هستهای ایران هستند. بهطور غیررسمی با دولت آمریکا هستم و ایدهای برای ایجاد گفتوگوهای کلاسیکتر داریم که بهزودی رخ خواهد داد. به تعامل بین آمریکا و ایران نیاز داریم.»
گروسی تصریح کرد: «تعامل بین ایران و آمریکا، چه تعامل رسمی یا غیررسمی یا از طریق خطوط ارتباطی پنهانی و آشکار، جایگزینناپذیر است. یکی از مهمترین اظهارات ترامپ، خواست او برای رسیدن به نوعی توافق با ایران است. این یک مشخصه است و آنها درحال پرسیدن نظر آژانس هستند. در حال همکاری بر گزارش جامع هستیم. زمان در حال گذار است. فعالیت هستهای ایران و ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی ایران بهسرعت درحال گسترش است. به تعامل نیاز داریم».
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ