نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به هوشمند سازی نظام مالیاتی با تکیه بر افزایش حسابرسی سیستمی و تاثیر آن بر کاهش تبعیض، گفت: با افزایش چشمگیر حسابرسی سیستمی مبتنی بر جمعآوری دادهها توسط نظام مالیاتی و ابراز صحیح اظهارنامه توسط مودیان، دیگر شاهد ممیزمحوری و رخدادهایی نظیر اخذ سلیقهای و غیرواقعی مالیات نخواهیم بود و حسابرسی سیستمی منجر به استفاده از معیارهای مشخص و شفاف، خواهد شد که در نهایت موجب کاهش احتمال تبعیض خواهد شد.
سید اسماعیل حسینی در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد آنلاین با اشاره به هوشمندسازی نظام مالیاتی و اخذ سیستمی مالیات از مودیان، اظهار داشت: با مکانیزه شدن سیستم مالیاتستانی، این سیستم بهمراتب شفافتر و عادلانهتر و مبتنی بر درآمد واقعی افراد و شرکتها خواهد بود. این تغییر به دلیل تمرکز بیشتر، میتواند جلوی بسیاری از فرارهای مالیاتی را بگیرد و بهطور موثر به مبارزه با تخلفات مالیاتی بپردازد.
وی افزود: امیدواریم اقدامات در این زمینه سریعتر گسترش یابد تا در نتیجه، اقتصاد کشور بهطور قابل توجهی تقویت شود. با استفاده از فناوریهای نوین و مبتنی بر دادههای بزرگ، امکان نظارت دقیقتر بر فعالیتهای مالی و اقتصادی فراهم شده و در نهایت، منجر به یک نظام مالیاتی مدرن و کارآمد خواهد شد.
حسینی نماینده مردم فارس در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: حرکت به سمت مالیاتستانی هوشمند نیاز تحقق یک نظام عادلانه و شفاف است. یکی از اقدامات مهم در زمینه تداوم حسابرسی سیستمی، تمرکز ماموران مالیاتی بر مالیات ستانی بر افراد و مشاغل خاص و همچنین شرکتهاس بسیار بزرگ یا دانهدرشتها است. بنابراین با استفاده از فناوریهای مدرن، علاوه بر امکان تعیین محل مصرف مالیات بهصورت دقیق، زمینه تحقق عدالت در اخذ مالیات نیز فراهم شده است.
حسینی گفت: با شفاف تر شدن روند اخذ مالیاتها و افزایش جشمگیر حسابرسی سیستمی، مردم بیشتر تمایل به پرداخت مالیات خواهند داشت. بنابراین اگر سیستم مالیاتستانی مبتنی بر اعتماد به مودیان قانونمدار و افزایش حسابرسی سیستمی و حذف ممیزمحوری باشد؛ هم شفاف تر و هم مبتنی بر درآمد واقعی مالیات اخذ خواهد شد و تحقق این امر موجب خواهد شد که جامعه در برابر پرداخت مالیات تمکنی داشته باشند.
حسینی با اشاره به تاثیر هوشمند سازی نظام مالیاتی بر کاهش تبعیض، بیان کرد: حرکت از سیستم «ممیزمحور» به سمت یک سیستم «هوشمند» مالیاتی با افزایش حسابرسی سیستمی تأثیرات مثبت بر کارایی و شفافیت مالیاتی دارد. در سیستم ممیزمحور، تصمیمگیریها اغلب بهدست افراد خاصی (مانند ممیزان) انجام میشود که ممکن است به نابرابری در ارزیابی و اخذ مالیات منجر شود. اما در یک سیستم سیستمی، استفاده از معیارهای مشخص و شفاف، موجب کاهش احتمال تبعیض خواهد شد.
گفته میشود مذاکرات ایران با اروپا حدودا تا ساعت ۱۲ و نیم به وقت محلی [۱۳ به وقت تهران] ادامه پیدا میکند.
«جمهوری اسلامی ایران در همه سالهای اخیر به برجام اعتماد کرد و به نوعی تعهدات اخلاقی و قانونی خود را در چارچوب معاهدههای بین المللی در قبال تاسیسات هستهای خود انجام داده، اما متاسفانه در طی این مدت آمریکاییها حتی به یک تعهد خود در قبال ایران پایبند نبودند و انجام ندادند.»
رئیس جمهور در بازدید از سد کرج با اشاره به مشکل کم آبی تهران گفت: وضعیت موجود را میتوان به ثبات رساند اما در خواست ادامه صرفه جویی از مردم را داریم.
در حالی رئیس جمهور تاکید کرده تفویض اختیار به استاندارن را رها نمیکند گه در یک نمونه استفاده استاندارسیستان از ظرفیت مذکور اختلافات اجرایی با گمرک ایجاد کرده است.
Δ