نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه به علت عدم حضور وزرای خارجه کشورهای مهم در نشست امروز وزرای خارجی کشورهای این اتحادیه «نتوانستهاند درباره ایران صحبتی کنند» تصریح کرد: «در ماه مارس وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره ایران رایزنی خواهند کرد.»
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از نشست وزرای خارجی کشورهای عضو در بروکسل در نشستی خبری به موضوع ایران هم پرداخت.
او در پاسخ به سوالی درباره گمانهزنی رسانهها پیرامون گفتوگوی وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره ایران در این نشست گفت: «به علت عدم حضور وزرای خارجه کشورهای مهم مجبور شدیم گفتوگو درباره ایران را عقب بیاندازیم، برای گفتوگو درباره ایران به تروئیکای اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) نیز نیاز داریم.»
کالاس تصریح کرد: «به همین علت، نمیتوانم درباره اقدامات احتمالی اتحادیه اروپا پیرامون ایران صحبت کنم زیرا باید همگی درباره آن صحبت کنیم و پیشنهادات خود را آماده کنیم. این نشست در ماه مارس برگزار خواهد شد و وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره ایران رایزنی خواهند کرد.»
اظهارات کالاس درباره نشست آتی وزرای خارجه اتحادیه اروپا پیرامون ایران درحالی است که پیشتر «مجید تخت روانچی»، معاون سیاسی وزیر خارجه ایران روز چهارشنبه در مصاحبه با برنامه «ژئوپلتیک» در شبکه «العهد» گفت: «ما اکنون با کشورهای اروپایی مذاکره میکنیم و طرفین به پیشروی این مذاکرات تمایل دارند، چارچوبها و دستوراتی وجود دارد که براساس آنها عمل میکنیم تا به توافق دست یابیم.»
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ