نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه در ادامه برنامههای سفر استانی دولت وفاق ملی به بوشهر، از بخشهای مختلف یارد جنوبی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) بازدید کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور در جریان سفر به استان بوشهر از بخشهای مختلف یارد جنوبی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در بوشهر بازدید کرد.
رئیس جمهور در این بازدید که در زیر بارش شدید باران صورت گرفت، در جریان آخرین فعالیتهای شرکت صدرا در زمینههای صنعت کشتیسازی، ساخت سکوهای نفتی و گازی و ساخت اسکلهها و دیگر تأسیسات دریایی قرار گرفت.
شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) با هدف ساخت و تعمیر کشتی در سال 1347 در بوشهر با تعمیر و ساخت انواع شناورهای دریایی فعالیت خود را آغاز کرد و در سالهای پس از انقلاب بنابر نیاز روزافزون و تقاضای حاکم در بازار خلیج فارس و دریای خزر فعالیت خود را در صنایع فراساحل گسترش داد. شرکت در حال حاضر مجهز به جامعترین و کاملترین امکانات جهت طراحی، مهندسی، ساخت، حمل و نصب انواع سازهها و شناورها است. این مجموعه دارای کارخانهها و تجهیزات دریایی در بوشهر و دریای خزر (بهشهر) میباشد که خدمات لازم و وسیعی را در خلیج فارس و دریای خزر تامین مینمایند.
شرکت صدرا با تلاش مستمر در جهت ارتقای سطح تکنولوژی با رعایت استانداردهای بینالمللی، در سال ۱۳۷۶ موفق به اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ در زمینههای طراحی، ساخت و نصب تاسیسات فراساحلی نفت و گاز، کشتیسازی، ساخت پایانههای نفتی، بندرگاهها، حفاظت ساحلی و پل گردیده است.
بخشهای مختلف این شرکت در حال حاضر شامل کارخانه فراساحل، جزیره صنعتی صدرا، کارخانه کشتیسازی جزیره صنعتی صدرا، کارخانه سکوسازی فراساحل بوشهر، کارخانه کشتیسازی بوشهر و کارخانه کاسپین است.
این شرکت از دهه ۷۰ وارد فاز فراساحل و تأمین نیازمندی کشور و انواع سکوهای گازی و نفتی شده و در چند سال اخیر توانسته است همزمان ۱۰ سکوی پارس جنوبی را با بالاترین کیفیت بسازد و به ارزش ۲ و نیم میلیارد دلار کار را تحویل کارفرما بدهد.
صدرا در زمینه ارائه خدمات مهندسی، کشتیسازی، ساخت و نصب پایانههای نفتی و تأسیسات فراساحلی نفتوگاز، بندرگاهها، حفاظت ساحلی و اسکلهسازی فعالیت میکند و یکی از بزرگترین پیمانکاران طرحهای فراساحلی نفتوگاز ایران است.
برخی از مهمترین و بزرگترین پروژههای جاری این شرکت شامل پروژه فاز ۱۳ پارس جنوبی، پروژه فازهای ۱۷-۱۸ پارس جنوبی، پروژه فازهای ۲۲-۲۴ پارس جنوبی و پروژه توسعه و نوسازی میدان نفتی رشادت، طراحی و ساخت چهار فروند کشتی نفتکش ۱۱۳ هزار تنی در بخش پروژههای کشتیسازی و پروژههای نصب سکوهای فروزان هستند.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: گذرگاهها نباید خدشهای به حق حاکمیت و تمامیت سرزمینی ایجاد کنند.
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به نشست روز جمعه ایران و تروئیکای اروپا در استانبول و تاکید بر این که «اروپاییها باید در برابر موضعگیریهای خود در پی تجاوز به ایران، پاسخگو باشند» گفت: فعلاً برنامهای برای گفتوگو با آمریکا نداریم.
با آغاز عملیات اروپایی «آسپیدز» برای بازگرداندن امنیت دریایی در دریای سرخ، اقیانوس هند و خلیج فارس، حملات حوثیهای یمن به دو کشتی تجاری نشاندهنده ضعف منابع و ظرفیت ناوگان اتحادیه اروپا در مقابله با تهدیدات دریایی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به این پرسشی درباره ادعاهای وزیر امور خارجه سابق آمریکا پیرامون موافقت ایران با غنیسازی زیر یک درصد و هدف از بیان آن گفت: هدف اینگونه اظهارات را باید از خود آنها پرسید که نیتشان چیست اما چنین چیزی وجود نداشته است.
Δ