نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی مداخلهجویانه و تکرار ادعاهای بیاساس، ایران را تهدیدی جدی برای صلح بینالمللی خواند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، انور العونی سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (سهشنبه) در نشست خبری در بروکسل با تکرار فضاسازیهای تبلیغاتی و سیاهنمایی درباره نقش ایران در منطقه غرب آسیا، اظهار کرد: «همانطور که نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) روز گذشته پس از نشست شورای وزیران خارجه به وضوح بیان کرد، ما درباره ایران که تهدیدی قابلتوجه برای صلح بینالمللی بهشمار میآید، صحبت کردیم.»
وی مدعی شد: «ایران از تروریستها حمایت میکند، به جنگ روسیه در اوکراین دامن میزند و برنامه هستهای خود را توسعه میدهد.»
این مقام اروپایی در ادامه، با استفاده ابزاری از مفهوم حقوق بشر و در اظهاراتی مداخلهجویانه ادعا کرد: «ما در جلسه روز گذشته به رویه تهران برای بازداشت شهروندان خارجی به عنوان اهرم سیاسی پرداختیم. دیپلماسی گروگانگیری ایران باید پایان یابد.»
کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز روز گذشته (دوشنبه) در پایان نشست شورای وزیران خارجه مدعی شد که کشورهای عضو اتحادیه درباره آنچه او «تهدیدات مستمر ایران علیه صلح بینالمللی» نامید گفت وگو کردند.
وی با تکرار ادعاهای مشابه، تصریح کرد: «کشورهای عضو تأکید کردند که اقدام تهران در بازداشت اتباع خارجی به عنوان اهرم سیاسی باید پایان یابد.»
کالاس همچنین افزود: «ما در آینده نزدیک بحث عمیقتری درباره سیاست اتحادیه اروپا در قبال ایران خواهیم داشت.»
مقامهای جمهوری اسلامی ایران بارها سوء استفاده کشورهای غربی از مفهوم حقوق بشر برای اتهامزنی به ایران را به شدت محکوم کردهاند.
اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه چندی پیش با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «استفاده ابزاری از گفتمان حقوق بشر برای مطامع سیاسی، به همراه استانداردهای دوگانه و برخوردهای گزینشی، همچنان بزرگترین آفت و خطر برای پاسداشت حقوق بشر است و انسجام و اعتبار ساختار حقوق بشر را در معرض خطر جدی قرار میدهد.»
در آستانه نشست هستهای ایران با تروئیکای اروپایی در استانبول، سید عباس عراقچی، دیپلمات ارشد ایرانی، با همتای ترک خود درباره مهمترین موضوعات منطقهای و بینالمللی گفتوگو کرد.
وزیر خزانهداری آمریکا اعلام کرد که گفتگوهایی با چین درباره واردات غیرمعمول نفت از ایران آغاز خواهد شد تا مسائل مربوط به تحریمها و تجارت انرژی بهصورت دقیقتر بررسی شود.
وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبهای با فاکس نیوز اعلام کرد که غنیسازی اورانیوم به دلیل شدت خسارت وارد شده بهصورت موقت تعلیق شده است، اما این فرایند متوقف نخواهد شد چرا که دستاورد دانشمندان ایرانی و مایه افتخار ملی است.
کاخ سفید آمادگی خود برای گفتگو با ایران را اعلام کرد، اما رئیسجمهور سابق آمریکا در سخنانی جنجالی از بهرهگیری از مذاکره بهعنوان ابزاری فریبکارانه پرده برداشت.
Δ