نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
با توافق کشورهای عضو گروه آسیا و اقیانوسیه، جمهوری اسلامی ایران بهعنوان رئیس این گروه در شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، گروه آسیا و اقیانوسیه که بزرگترین گروه در شورای حقوق بشر محسوب میشود، از این پس تحت هدایت ایران فعالیت خواهد کرد. مسئولیت ایران شامل هماهنگسازی و هدایت فعالیتهای گروه در نشستهای شورای حقوق بشر و همچنین امور مرتبط با دفتر کمیسر عالی حقوق بشر خواهد بود.
ریاست ایران بر این گروه از هفته جاری آغاز شده است و تا پایان سال ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت. علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو، عهدهدار این مسئولیت خواهد بود.
گفتنی است که ایران در سال گذشته ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه را در سازمان بینالمللی کار و سازمان مالکیت معنوی نیز بر عهده داشت. رویکرد سازنده و تلاشهای ایران برای ایجاد اجماع، نقش مهمی در انتخاب کشورمان برای ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر ایفا کرده است.
«به باور من، اسرائیل دست به تجاوز مجدد علیه ایران نخواهد زد چون من تصور میکنم هر دو طرف، یعنی ایران و اسرائیل، تمایلی به ازسرگیری این نزاع ندارند. به هر حال، اسرائیل هم در آن ۱۲ روز به لحاظ لجستیکی و جنگافزاری متحمل هزینههای بسیار هنگفتی شد و اینها علاوه بر حملات موشکی ایران بود که خسارات مالی و همچنین ناامنی را برای اسرائیل ایجاد کرد. »
رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه و تشکیل تیم کارشناسی برای تقویت و ایجاد وحدت رویه در اجرای اختیارات تفویض شده به استانداریها تاکید کرد و گفت: تفویض اختیار اقدام صحیح و موثری بوده و ما هدف نهایی در این زمینه را رها نخواهیم کرد. البته به طور طبیعی این مسئله ممکن است در مسیر اجرا با اشکالاتی مواجه شود که باید با همکاری، همدلی و هماهنگی برطرف شوند.
۱۵ خبرنگار و روزنامهنگار خارجی از بخشهای مختلف زندان اوین بازدید کردند.
وزیر امور خارجه با تأکید بر دیپلماسی استانی، تصریح کرد: در جلسه رأی اعتماد هم اعلام کردم استانهای ما به ویژه استانهای مرزی میتوانند دیپلماسی موفقی داشته باشند.
Δ