نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مصطفی پورمحمدی، وزیر اسبق دادگستری گفت: قاتل هنگام شلیک به قاضی سوم از سازمان مجاهدین(منافقین) سخن میگفته، حرف های او نشان میدهد ممکن است وابسته به سازمان یا تحت تاثیر آنها بوده باشد. قاتل جزو مستخدمین خدماتی مجموعه بوده و پس از آنکه میبیند گلولههایش در حال اتمام است خودش را میزند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، مصطفی پورمحمدی، وزیر اسبق دادگستری گفت: قاتل از مدتی قبل تلاش داشته با کارکنان مجتمع حس صمیمیت ایجاد کند و سوالاتی در مورد پروندهها و محل ارجاع پروندههای سازمان منافقین میکرده
قاتل هنگام شلیک به قاضی سوم از سازمان مجاهدین(منافقین) سخن میگفته، حرف های او نشان میدهد ممکن است وابسته به سازمان یا تحت تاثیر آنها بوده باشدقاتل جزو مستخدمین خدماتی مجموعه بوده و پس از آنکه میبیند گلولههایش در حال اتمام است خودش را میزند.
این موضوع حتما باید زنگ خطری برای نهادهای اطلاعاتی و امنیت باشد، همه باید هوشیار باشیم، دشمن میخواهد اساس امنیت کشور را مخدوش کند
طبیعی است در جامعهای که ضربات بزرگ و بنیادینی به دشمن زده چنین حوادثی اتفاق بیفتد.
جناب آقای رازینی جزو سرداران بزرگ امنیتی کشور بود، او در ۷۱ سالگی با روحیه خدمت و صداقت مثال زدنی خود مزد زحماتش را با شهادت گرفت. او حدود ۴۵ سال به نظام خدمت کرد.
سوال: به نظر میرسد در داخل ما باید حواسمان را بیشتر جمع کنیم آیا این را به عنوان یک زنگ هشدار برای مسئولین میدانید؟
حتما اینگونه است، البته برخی از ترورها میتواند آتش به اختیار باشد و لزومی ندارد با طراحی یک مرکزیتی انجام شود و نیروی اعزام شده باشد همینکه یک سری هدفهای کلی محقق شود و بعد همین ها را در فضای مجازی و ماهوارهها و سایتهای خود [بچرخانند] که ما انتقام خودمان را میگیریم.
«دونالد ترامپ» بار دیگر ایران را تهدید کرد و از حمله دوباره آمریکا به ایران خبر داد.
فرماندار شهرستان بروجن در خصوص شنیده شدن صدای انفجار در بروجن توضیحاتی ارائه کرده است.
سعید لیلاز در گفتوگو با خبرنگار سیاسی اقتصادآنلاین تأکید کرد: «من به هیچ فرد نظامی و امنیتی اعم از سپاه، ارتش یا وزارت اطلاعات اعتماد ندارم مگر اینکه خلافش ثابت شود. جمهوری اسلامی از نظر امنیتی و نظامی ضربهای بیسابقه خورده است.»
روزنامه جمهوری اسلامی: بیاعتنایی به مکانیسم ماشه ، تکرار همان خطای راهبردی است که در گذشته با «کاغذپاره» خواندن قطعنامههای سازمان ملل از سوی دولت وقت، هزینههای سنگینی به کشور تحمیل کرد.
Δ