نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان وضعیت بشردوستانه برای فلسطینیها در غزه را بسیار جدی و شرمآور توصیف کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، پاپ فرانسیس روز پنجشنبه انتقادات اخیر خود از تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه را تشدید کرد و وضعیت بشردوستانه در فلسطین را “بسیار جدی و شرم آور” خواند.
فرانسیس در یک سخنرانی سالانه برای دیپلماتها که به نیابت از دستیار او ایراد شد، به مرگ و میر ناشی از سرمای زمستان در غزه اشاره کرد جایی که تقریباً هیچ برقی وجود ندارد.
در این متن آمده است: ما به هیچ وجه نمیتوانیم بمباران غیرنظامیان را بپذیریم. ما نمیتوانیم بپذیریم که کودکان در حال یخ زدن هستند درحالیکه بیمارستانها ویران شدهاند و شبکه انرژی آسیب دیده است.
پاپ 88 ساله که برای سخنرانی حضور داشت اما از یکی از دستیارانش خواست که آن را بخواند، خواستار پایان دادن به جنگ در اوکراین و سایر درگیریها در سراسر جهان شد و نسبت به تغییرات آب و هوایی ابراز نگرانی کرد.
این اظهارات بخشی از یک سخنرانی برای نمایندگان معتبر از حدود 184 کشور در واتیکان بود که گاهی از آن به عنوان سخنرانی “وضعیت جهان” پاپ یاد می شود. سفیر رژیم صهیونیستی نیز از جمله حاضران در این مراسم بود.
فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک رومی با 1.4 میلیارد عضو، معمولاً مراقب جانبداری در درگیریها است. اما او به تازگی در مورد تجاورات رژیم صهیونیستی در غزه صریحتر صحبت میکند و به جامعه جهانی پیشنهاد کرده است که نسلکشی علیه مردم فلسطینی مورد بررسی قرار گیرد.
یک وزیر دولت رژیم صهیونیستی در ماه دسامبر به طور علنی این پیشنهاد پاپ را محکوم کرد.
فرانسیس همچنین خواستار پایان دادن به جنگ بین اوکراین و روسیه شد که دهها هزار کشته برجای گذاشته است.
وی گفت: “آرزوی من برای سال 2025 این است که کل جامعه بین المللی بیش از هر چیز برای پایان دادن به درگیری که تقریباً سه سال است که باعث خونریزیهای زیادی شده است، تلاش کند.”
پاپ همچنین به درگیریها در مناطقی از جمله سودان، موزامبیک، میانمار و نیکاراگوئه پرداخت و درخواستهای مکرر خود را برای اقدام برای مقابله با تأثیرات تغییرات اقلیمی جهانی و انتشار اطلاعات نادرست در رسانههای اجتماعی تکرار کرد./تیترهای خوب
«به باور من، اسرائیل دست به تجاوز مجدد علیه ایران نخواهد زد چون من تصور میکنم هر دو طرف، یعنی ایران و اسرائیل، تمایلی به ازسرگیری این نزاع ندارند. به هر حال، اسرائیل هم در آن ۱۲ روز به لحاظ لجستیکی و جنگافزاری متحمل هزینههای بسیار هنگفتی شد و اینها علاوه بر حملات موشکی ایران بود که خسارات مالی و همچنین ناامنی را برای اسرائیل ایجاد کرد. »
رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه و تشکیل تیم کارشناسی برای تقویت و ایجاد وحدت رویه در اجرای اختیارات تفویض شده به استانداریها تاکید کرد و گفت: تفویض اختیار اقدام صحیح و موثری بوده و ما هدف نهایی در این زمینه را رها نخواهیم کرد. البته به طور طبیعی این مسئله ممکن است در مسیر اجرا با اشکالاتی مواجه شود که باید با همکاری، همدلی و هماهنگی برطرف شوند.
۱۵ خبرنگار و روزنامهنگار خارجی از بخشهای مختلف زندان اوین بازدید کردند.
وزیر امور خارجه با تأکید بر دیپلماسی استانی، تصریح کرد: در جلسه رأی اعتماد هم اعلام کردم استانهای ما به ویژه استانهای مرزی میتوانند دیپلماسی موفقی داشته باشند.
Δ