نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دادستان کل آلمان امروز خبر داد: موفق شدیم ۲ مظنون حادثه انفجار «نورد استریم» را شناسایی کنیم.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ینس رومل» (Jens Rommel)، دادستان کل آلمان امروز شنبه گفت که برلین هویت ۲ مظنون حادثه انفجار خط لوله «نورد استریم» را شناسایی کرده است.
به گفته دادستان کل آلمان، این موفقیتی است که در ابتدا انتظار آن نمی رفت.
«ینس رومل» در این ارتباط به وبگاه خبری آلمانی اشپیگل گفت: بله، ما در تحقیقات پیشرفت داریم. ما موفق شدیم ۲ مظنون را شناسایی کنیم. به نظر من، این موفقیتی است که در ابتدا انتظارش را نداشتیم.
وی در ادامه اضافه کرد که دفتر دادستانی کل آلمان هنوز کار زیادی برای کشف مظنونان باقیمانده و انگیزه آنها از ارتکاب جنایت مذکور دارد.
دادستان کل آلمان سپس افزود که موضوع کنترل احتمالی دولتی بر این عملیات موضوع تحقیقات در حال انجام است.
انفجارهای ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۲ در نورد استریم که پیش از جنگ اوکراین، گاز روسیه را از طریق خطوط لوله زیر دریای بالتیک به آلمان منتقل میکرد، خسارت قابل توجهی به بار آورد.
هرچند دست پشت پرده این خرابکاری همچنان رو نشده است، اما گزارشهای متعدد از دخالت کییف در آن حکایت دارد
واشنگتنپست آبان ۱۴۰۲ به نقل از منابع آگاه اروپایی و اوکراینی اعلام کرده بود که یکی از فرماندهان اسبق واحد نیروهای ویژه اوکراین، هماهنگکننده انفجارهای خطوط لوله نورداستریم بوده است.
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ