نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دادستان تهران از صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران ۵ روز پس از دستگیری خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی صالحی؛ دادستان تهران از صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست متهمان قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران 5 روز پس از دستگیری خبر داد. صالحی درباره این پرونده گفت: پس از گزارشهای واصله مبنی بر وقوع یک فقره سرقت منجر به قتل دانشجویی به نام امیرمحمد خالقی، پرونده قضایی با عنوان قتل و سرقت در همان ابتدای وقوع جنایت در دادسرای تهران تشکیل شد.
دادستان تهران ادامه داد: دو متهم اصلی این پرونده ضمن سرقت اموال مقتول با وارد کردن دو ضربه چاقو به قفسه سینه وی منجر به قتل او شدند.
وی افزود: با رصد کامل و دقیق پرونده مذکور و همچنین اقدامات قضایی و پلیسی متهمان اصلی پرونده در مورخ 1403/11/30 دستگیر شدند که پس از انجام تحقیقات مقدماتی تفهیم اتهام اخذ نظریه پزشکی قانونی و همچنین نتیجه روانپزشکی قانونی و تشکیل پرونده شخصیت و اخذ آخرین دفاع، پرونده با صدور قرار جلب دادرسی و کیفرخواست به دادگاه کیفری یک تهران ارسال شد.
وی بیان کرد: با بررسی فیلم دوربینهای مداربسته و سایر ادله موجود متهم ردیف اول پرونده به مباشرت در قتل عمدی و مشارکت در سرقت مقرون به آزار اعتراف کرده و همچنین متهم دیگر پرونده با اعتراف متهم ردیف اول و اظهارات خود، به معاونت در قتل عمدی از طریق تحریک متهم ردیف اول و زدن ضربات چاقو به مقتول و همچنین مشارکت در سرقت مقرون به آزار از مقتول مرحوم امیرمحمد خالقی اعتراف کرد.
انتهای پیام /
وکیل خانواده الهه حسیننژاد با تأکید بر اینکه خواسته اولیای دم همچنان قصاص قاتل است گفت: قرار است جلسه محاکمه به صورت غیرعلنی برگزار شود.
معاون برنامه ریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور گفت: بین ۱۵ تا ۲۰ درصد مورد پذیرش قرار گرفته است.
حکم اعدام دو عضو عملیاتی گروهک تروریستی منافقین، پس از طی مراحل قانونی و تأیید در دیوانعالی کشور، صبح امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) اجرا شد. این افراد با ساخت خمپارهاندازهای دستساز، اهداف مسکونی، خدماتی و آموزشی را هدف قرار میدادند.
رئیس قوه قضائیه گفت: فرآیندهای اِعمال شده در یک پرونده قضائی باید واجد اصل بازدارندگی باشند. یکی از این موارد، آن است که میان کیفرخواست صادره از ناحیه دادسرا با حکم صادره از دادگاه بدوی یا حکم دادگاه تجدیدنظر تفاوت فاحش و چشمگیر وجود داشته باشد.
Δ