نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دادستان کل کشور از نهادهای فرهنگی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، و سازمانهای تبلیغاتی خواست تا اقدامات خود را در راستای ترویج اخلاق و فرهنگ در جامعه گسترش دهند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمد موحدیآزاد؛ دادستان کل کشور در نشستی با کارگروه ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندانها، بر اهمیت رعایت حرمت ماه مبارک رمضان و تأثیر اقدامات فرهنگی در کاهش جمعیت کیفری تأکید کرد. موحدیآزاد با اشاره به نقش پیشگیری از جرم و جنایت در کاهش تعداد زندانیان، بهبود معیشت، ارتقای سطح دانش و معنویت جامعه را از عوامل مؤثر در این زمینه دانست.
وی با بیان اینکه ترویج اخلاق و فرهنگ ایرانی و اسلامی میتواند به پیشگیری از جرم کمک کند، از مسئولان فرهنگی خواست تا برای ارتقای معنویت و اخلاق در جامعه تلاش بیشتری کنند. موحدی همچنین بر لزوم تربیت جسم، عقل و روح بهصورت همزمان برای دستیابی به نتایج مطلوب تأکید کرد.
دادستان کل کشور از نهادهای فرهنگی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، و سازمانهای تبلیغاتی خواست تا اقدامات خود را در راستای ترویج اخلاق و فرهنگ در جامعه گسترش دهند. وی همچنین بر افزایش تبلیغات دیداری بهعنوان روشی مؤثرتر نسبت به تبلیغات شنیداری تأکید کرد و خواستار توجه ویژه به این موضوع در ماه رمضان شد.
کاهش 11 درصدی آمار متهمان کشور
در ادامه این نشست، غلامعلی محمدی؛ رییس سازمان زندانها، از کاهش آمار متهمین در کشور خبر داد و اعلام کرد که این آمار از 25 درصد به 14 درصد کاهش یافته است. وی تشکیل کارگروهها و نشستهای تخصصی را از دلایل این کاهش دانست و بر افزایش نظارت قضات بر زندانها بهعنوان راهحلی برای کاهش تراکم زندانیان تأکید کرد.
عباس منصوری؛ معاون دادستان کل و دبیر کارگروه ساماندهی زندانیان نیز گزارشی از اجرای مصوبات جلسه قبلی ارائه کرد و از انتقال و مبادله تعداد قابل توجهی از زندانیان اتباع خارجی خبر داد. وی اعلام کرد که این روند مطابق با سیاستهای تعیینشده ادامه خواهد داشت.
در پایان جلسه، اعضای کارگروه راهکارهای خود را برای کاهش جمعیت کیفری زندانها مطرح کردند. یکی از مصوبات این نشست، تشکیل کمیتههای استانی برای شناسایی زندانیان با محکومیتهای طولانیمدت و محکومین مالی غیرعمدی بود تا با استفاده از تسهیلات قانونی و کمکهای خیرین، اقدامات ارفاقی و مساعدتهای لازم انجام شود. این کارگروه بهصورت فصلی و با حضور نهادهای مرتبط تشکیل میشود.
انتهای پیام/
وکیل خانواده الهه حسیننژاد با تأکید بر اینکه خواسته اولیای دم همچنان قصاص قاتل است گفت: قرار است جلسه محاکمه به صورت غیرعلنی برگزار شود.
معاون برنامه ریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور گفت: بین ۱۵ تا ۲۰ درصد مورد پذیرش قرار گرفته است.
حکم اعدام دو عضو عملیاتی گروهک تروریستی منافقین، پس از طی مراحل قانونی و تأیید در دیوانعالی کشور، صبح امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) اجرا شد. این افراد با ساخت خمپارهاندازهای دستساز، اهداف مسکونی، خدماتی و آموزشی را هدف قرار میدادند.
رئیس قوه قضائیه گفت: فرآیندهای اِعمال شده در یک پرونده قضائی باید واجد اصل بازدارندگی باشند. یکی از این موارد، آن است که میان کیفرخواست صادره از ناحیه دادسرا با حکم صادره از دادگاه بدوی یا حکم دادگاه تجدیدنظر تفاوت فاحش و چشمگیر وجود داشته باشد.
Δ