نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دولت آلمان با اشاره به تصمیم آمریکا برای توقف ارسال برخی کمکهای نظامی خاص به اوکراین، از برگزاری مذاکرات فشرده با هدف خرید سامانههای پدافند پاتریوت برای کییف خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پس از تصمیم آمریکا مبنی بر تعلیق ارسال برخی تسلیحات و مهمات خاص به اوکراین، دولت آلمان قصد دارد تا با برگزاری مذاکرات فشرده، چندین سامانه پدافند پاتریوت برای کییف خریداری کند.
سخنگوی دولت آلمان گفت که راههای مختلفی برای پر کردن خلا این پاتریوتها وجود دارد که یکی از گزینههای در حال بررسی، خرید این سامانه در آمریکا و انتقال آن به اوکراین است.
وی افزود: میتوانم تایید کنم که مذاکرات فشرده در رابطه با این موضوع، در حال انجام است.
به گفته یکی از سخنگویان وزارت دفاع آلمان، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع این کشور در ماه جاری برای مذاکرات با آمریکا راهی واشنگتن خواهد شد. به گفته وی، سامانه پاتریوت نیز در دستور کار این سفر قرار دارد.
اوکراین با هشدار درباره تصمیم واشنگتن که ۳۰ سامانه پدافند هوایی پاتریوت کییف را تختالشعاع قرار خواهد داد، اعلام کرد که این تصمیم توانایی کییف برای دفاع برابر حملات هوایی شدید و پیشروی روسیه در میدان نبرد را تضعیف خواهد کرد.
تصمیم پنتاگون به نگرانی های آمریکا درباره تحلیل رفتن زرادخانه تسلیحاتی واشنگتن ارتباط داده شده است. به دنبال ایجاد ابهامات گسترده در تداوم حمایت آمریکا از اوکراین تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ، آلمان که بزرگترین حامی اوکراین در اروپا محسوب میشود، بهدنبال نقشآفرینی بیشتر به عنوان پیشتاز ارائه کمک نظامی به کییف است.
پیستوریوس ماه گذشته با هدف تامین سامانههای پدافند هوایی بیشتر برای اوکراین، پیشنهادی را مطرح کرد و موفق به جمعآوری یک میلیارد یورو برای این منظور شد.
هوشمند کارشناس مسائل آمریکا گفت: پیش از شروع جنگ ایران و اسرائیل، یک جناح در دولت ترامپ خواستار به صفر رساندن غنیسازی ایران از طریق مذاکره بود و جناح دیگر مایل به گزینه نظامی.
دادگاه عالی رژیم صهیونیستی درخواست ارائه شده برای برکناری نخست وزیر این رژیم را بررسی میکند.
سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن نه نقطه عطفی مهم که حلقهای دیگر در زنجیره سردرگمیها و شکستهای راهبردی رژیم صهیونیستی است.
آتش سوزیهای مهیب و گسترده در حومه لاذقیه بعد از گذشت هفت روز همچنان در حال پیشروی است.
Δ