نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان رتبهبندی استانها در ارزیابی ستادهای ساماندهی امور جوانان استانها و شهرستانها در سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با ارائه گزارش عملکرد استانها در حوزه برگزاری ستاد ساماندهی امور جوانان، اظهار کرد: مطابق قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان یکی از اهداف دهگانه این وزارت در حوزه جوانان، ساماندهی امور جوانان با مشارکت دستگاههای مرتبط و پیگیری و نظارت بر اجرای آن است که بدین منظور ستادهای ساماندهی امور جوانان در سطوح ملی، استانی و شهرستانی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: مهمترین وظایف این ستادها مطابق آئیننامه، تدوین اقدامات اجرایی دستگاههای استانی، نظارت بر فعالیتها و برنامههای مرتبط با امور جوانان، سیاستگذاری، برنامهریزی و ظرفیتسازی به منظور توانمند کردن جوانان در حوزههای مختلف و طراحی و اجرای برنامههای الگویی و ویژه در حوزه جوانان با مشارکت و همکاری دستگاههای ذیربط است.
رحیمی با بیان اینکه مهمترین بستر قانونی برای سیاستگذاری، تصمیمسازی، هماهنگی و نظارت بر عملکرد دستگاهها در حوزه جوانان، ستادهای ساماندهی امور جوانان هستند اظهار کرد: عملکرد این ستادها در دورههای شش ماهه و یک ساله توسط دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان بر اساس شاخصهای ابلاغی از جمله میزان برگزاری جلسات تکلیفی، میزان حضور شخص رئیس جلسه و اعضا، حضور جوانان عضو و صاحبنظران در جلسه، ارائه نتایج پژوهشهای انجام شده مرتبط با موضوع جلسه، میزان اجرای مصوبات، میزان مشارکت دستگاههای همکار در اجرای مصوبات، برگزاری کمیتههای تخصصی و سایر اقدامات ویژه از جمله تحقق مصوبات شورای عالی جوانان ارزیابی شده و نتایج آن منتشر و به دستگاههای نظارتی ارسال میشود.
وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، بر اساس ارزیابی به عمل آمده استان یزد رتبه اول، آذربایجان شرقی رتبه دوم و گلستان رتبه سوم را کسب کردند.
بر اساس این گزارش، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، سازمان بهزیستی، سازمان فنی و حرفهای بیشترین میزان حضور در جلسات ستادهای استانی سراسر کشور و دادگستری، جهاد کشاورزی و صدا و سیما کمترین میزان حضور در جلسات ستادها را داشتهاند.
مدیر مرکز راهبری و همآهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این مرکز چهار طرح ویژه ماه محرم در سطح ملی برنامهریزی کرده است، که برای اجرای آنها در استانها حمایتهای لازم صورت خواهد گرفت.
در منظومه فکری اسلام، خانواده فقط یک نهاد اجتماعی نیست بلکه سلول سازنده جامعه الهی و نقطه آغاز امتسازی است.
در عاشورا، زینب سلامالله نشان داد که زن نه در حاشیه، بلکه در متن تاریخ ایستاده است. امروز نیز زن مسلمان، وارث همان راه است و با الهام از عاشورا، تاریخساز آینده انقلاب خواهد شد.
Δ