بلاتکلیفی پروژه طرح جوانی جمعیت در تفرش نیازمند ورود فوری مسئولان است

تفرش – فرماندار تفرش گفت: علیرغم تعیین ۱۰۴ قطعه زمین برای اجرای طرح جوانی جمعیت در این شهرستان، مراحل آماده‌سازی همچنان بلاتکلیفی باقی مانده که این مهم نیازمند توجه ویژه است.

عبدالرضا میقانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تأکید بر اینکه اجرای طرح‌های ملی نباید در پیچ‌وخم بروکراسی‌های اداری معطل بماند اظهار کرد: عدم پیشرفت فیزیکی در آماده‌سازی زیرساخت‌ها موجب شده که اراضی مذکور در اختیار متقاضیان قرار نگیرد.

وی افزود: این طرح در راستای سیاست‌های جمعیتی و حمایت از خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر طراحی شده و تعهداتی از سوی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق آن ایجاد شده که لازم است با اهتمام ویژه دنبال شود.

میقانی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۴ قطعه زمین برای واگذاری به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شهرستان تفرش در نظر گرفته شده اما متأسفانه به دلیل عدم تکمیل فرآیند آماده‌سازی، این اراضی هنوز قابل بهره‌برداری نیستند.

وی تاکید کرد: اجرای موفق این طرح در گرو همکاری و هماهنگی کامل میان نهادهای ذیربط به ویژه دستگاه‌های خدمات رسان و راه و شهرسازی است و تحقق آن می‌تواند الگویی مؤثر برای سایر مناطق استان باشد.

فرماندار تفرش خواستار لحاظ شدن پروژه ساخت ۴۶۴ واحد مسکونی در شهر تفرش در مصوبات استانداری و بنیاد مسکن شد و گفت: عدم تعیین تکلیف این طرح موجب نارضایتی عمومی شده و لازم است به‌طور رسمی در مصوبات شهرستان گنجانده شود.

میقانی با اشاره به وضعیت نامناسب محورهای روستایی همچون جاده سرآبادان افزود: پنج کیلومتر از این مسیر زیرسازی شده اما به دلیل عدم پرداخت مطالبات، پیمانکار پروژه را رها کرده و در صورت بارندگی، این مسیر مجدد از بین خواهد رفت.

پروژه سایت ۲۵۷ هکتاری تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

فرماندار تفرش با تأکید بر اهمیت توسعه سایت ۲۵۷ هکتاری، اظهار کرد: این پروژه به عنوان یکی از مطالبات جدی مطرح است و نیازمند تخصیص اعتبار، تهیه نقشه‌های توپوگرافی و تفکیکی، همچنین جذب منابع مالی از صندوق ملی مسکن و وزارت نیرو برای اجرای شبکه‌های زیربنایی می‌باشد.

میقانی افزود: روند طراحی توسط مشاور طرح به خوبی پیش رفته و انتظار می‌رود با نگاه ویژه استاندار، طرح سایت ۲۵۷ تا پایان سال به نتیجه برسد.

وی به کمبود شدید اعتبارات راهداری در تفرش اشاره و تصریح کرد: شهرستان تفرش با دارا بودن ۳۳۷ کیلومتر راه، تنها ۴۰ کیلومتر راه خاکی روستایی شناسایی شده دارد.

فرماندار تفرش گفت: با وجود برنامه‌ریزی برای تخصیص ۹,۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری، تنها ۳۳۷ میلیارد ریال آن به راهداری اختصاص یافته که با توجه به هزینه‌های بالا، ناکافی است.

وی همچنین خواستار تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه راه روستای قره‌چاقی شد و تاکید کرد: این پروژه با تنش آبی و مسیر پرخطر مواجه است.

میقانی با بیان اینکه به نمایندگی از استاندار یک‌سوم اعتبارات شهرستان به میزان ۳۳۷ میلیارد ریال را به راهداری اختصاص داده، تصریح کرد: این میزان اعتبار کافی نیست و نیاز است در سطح ملی از منابع وزارت راه برای توسعه راه‌های روستایی تفرش استفاده شود.