امکان احیای ۷۰ هزار واحد تولیدی راکد در کشور وجود دارد

سنندج- معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: حدود ۷۰ هزار واحد تولیدی راکد در کشور داریم که امکان احیای آنها وجود دارد و برای بازگشت آنها به چرخه تولید تلاش می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم حسین زاده عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری کردستان با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای جنگ ۱۲ روزه و تقدیر از همراهی مردم اظهار کرد: جنگ ۱۲ روزه اخیر فرصت هم افزایی و انسجام را به ارمغان آورد.

وی به وضعیت کردستان پرداخت و گفت: عقب ماندگی‌های استان با شعار حل و فصل نمی‌شود و نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و آینده نگری است.

وی خاطر نشان کرد: اگر تعامل مردم و مسئولان وجود داشته باشد توسعه همه جانبه نیز اتفاق می‌افتد.

معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بیان کرد: توزیع عادلانه منابع و رعایت عدالت در توزیع قدرت و ثروت راهکار رسیدن به توسعه متوازن است.

اجازه نمی‌دهیم حق هیچ استانی ضایع شود

حسین‌زاده با تاکید بر این موضوع که اجازه نمی‌دهیم حق استانی برای استان دیگر گرفته شود، افزود: اجازه نمی‌دهیم حق هیچ استانی ضایع شود.

وی با بیان اینکه کردستان از استان‌های است که باید برای جبران عقب ماندگی‌های در اولویت قرار گیرد، اضافه کرد: مردم این استان شایسته رفاهی در شأن خود هستند و کولبری نباید شغل باشد بلکه باید سیاست‌های رفاهی و اقتصادی برای تأمین امرار معاش مردم طراحی چند.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: استان کردستان دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای است که باید با نگاه ویژه و سرمایه‌گذاری هدفمند مدنظر قرار گیرد.

تمرکز بر سرمایه‌گذاری برای توسعه مناطق محروم

حسین زاده افزود: تمرکز ما بر سرمایه گذاری و کاهش فاصله توسعه‌ای در مناطق محروم است و این ساختار به ما اجازه می‌دهد نگاه کارشناسی تری به مناطق محروم داشته باشیم.

وی افزود: کردهراسی، بلوچ هراسی به تاریخ پیوسته است و همه ما دنبال صلح و آرامش هستیم و باید همه مردم را شهروند ایران بدانیم و همه با همه قوم و مذهبی و فرهنگی در این کشور زیر چتر نظام هستند.

وی اضافه کرد: واحدهای راکد کشور حدود ۷۰ هزار مورد است و متعهد شده‌ایم تا جایی که مقدور است به چرخه تولید کشور بازگردند و باید به صورت جدی برای احیای این واحدهای تولیدی تلاش کنیم.