نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
زنجان- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان از خرید تضمینی بیش از ۱۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان زنجانی تا مورخ ۲۵ تیر ماه سال ۱۴۰۴ در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله زمانی اظهار کرد: تاکنون عملیات خرید تضمینی گندم از طریق ۴۰ مرکز انجام میشود و مراکز (۴ مرکز) دیگر همزمان با برداشت و تحویل محصول گندم در مناطق دیگر سطح استان فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
وی اظهار کرد: تاکنون ۱۸ هزار و ۲۲۹ محموله گندم از ۶ هزار و ۵۰۹ گندمکار خریداری و در سلیوهای ملکی و بخش خصوصی، جهت برنامهریزی در تامین آرد و نان شهروندان ذخیره شده است.
زمانی با اشاره به اینکه با هماهنگی و پیگیری مسئولین ارشد استانی، پرداخت بهای گندم خریداری شده در حال انجام است، تاکید کرد: گندمکاران جهت سهولت در پرداخت مطالبات، باید مدارک خود را بدون مغایرت و با ارائه کپی کارت ملی، شماره حساب بانک کشاورزی و ثبت در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی، جهت تحویل گندم به مراکز ملکی و خصوصی اقدام کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه گندمهای سن زده بالای ۴ درصد فقط در سیلوی ولایت سلطانیه تحویل گرفته میشود، توضیح داد: محمولههای گندم بالای ۵ تن در مراکز و سیلوهای استاندارد و کمتر از ۵ تن قابل تخلیه در مراکز مباشر (اتحادیه تعاونهای روستایی) قابل تحویل است.
زمانی اظهار داشت: ساعات کار مراکز خرید تضمینی گندم در استان زنجان با در نظر گرفتن شرایط جوی مناطق از اول وقت اداری شروع شده و تا تخلیه آخرین محموله نیز ادامه پیدا خواهند کرد.
گرگان-رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان از خریداری ۵۹۵ هزار تن گندم در استان خبر داد و گفت: گلستان در بحث گندم، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
بیرجند-مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان جنوبی از اجرای ۲۳۰ عنوان برنامه فرهنگی و ترویجی با محوریت نهضت عاشورا و فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح کتابخانههای عمومی استان خبر داد.
بهشهر – معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به جایگاه میانکاله در حفظ تنوع زیستی گفت: تامین آب تالاب باید بر مبنای مطالعات علمی و ارزیابی زیست محیطی صورت گیرد.
فیروزکوه- جلسه کارگروه اجتماعی فیروزکوه با حضور فرماندار برگزار و بر ضرورت اجرای کامل شبکه فاضلاب، مدیریت پسماند و تقویت نظارت بر سلامت غذا تأکید شد.
Δ