ضرورت اجرای طرح‌های جایگزین برای جبران خاموشی‌های برق صنایع

عباس آباد – نماینده ولی فقیه در استان مازندران خواستار اجرای طرح‌های برای جبران خاموشی‌ها و سرمایه‌گذاری صنعت برق در شهرک‌های صنعتی استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی شامگاه دوشنبه بعد از بازید از شهرک صنعتی عباس آباد و نشست با مدیران این شهرک، ضمن تسلیت شهادت بیش از هزار نفر در این جنگ تحمیلی با اشاره به هجمه همزمان دو قدرت اتمی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تاکید کرد: ملت ایران نه تنها توان، بلکه جرأت مقابله با این قدرت‌ها را داشت و با اتکا به خداوند و رهبری مقتدرانه، ابهت پوشالی آنها را در هم شکست.

وی با بیان اینکه نفرت از آمریکا و صهیونیست‌ها در جهان به بالاترین حد خود رسیده و سرمایه اجتماعی آنها کاهش چشمگیری داشته است، افزود: ملت‌های جهان، مردم ایران را تحسین می‌کنند و افکار عمومی دنیا، باوجود سانسور شدید، حقایق را درک کرده است.

آیت الله محمدی لائینی با اشاره به نقش بی‌نظیر فرماندهی کل قوا و رهبر معظم انقلاب اسلامی در مدیریت بحران اخیر، خاطرنشان کرد: از اولین ساعات این مسئله، ایشان هیچ واهمه‌ای به خود راه ندادند و اگر ذره‌ای ضعف در ایشان دیده می‌شد، شیرازه ملت و مملکت از هم می‌پاشید.

نماینده ولی فقیه در مازندران به تعویض فرماندهان عالی‌رتبه و دستور مقاومت در ساعات اولیه اشاره کرد و یادآور شد: در این ۱۲ روز اخیر، مقام معظم رهبری مستقیماً خودشان فرماندهی را برعهده داشتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اقشار ملت ایران به‌ویژه خانواده‌های فعال در حوزه صنعت و تولید را رزمنده خواند و با اشاره به مشکلات مطرح شده در یکی از واحدهای تولیدی، گفت: دغدغه کارفرمایان برای تأمین مسکن کارگران ستودنی و نشانه‌ای از نیت خیر است‌.

این مسئول با اشاره به مشکلات پیش روی تولیدکنندگان از جمله خاموشی‌ها و موانع اداری، تاکید کرد: مسئولان باید با نیت خیر و دلسوزی، در عمل نیز خروجی ملموسی را ارائه دهند و از هدر رفتن ظرفیت‌های عظیم صنعتی کشور جلوگیری کنند.

وی همچنین طرح‌های جایگزین برای جبران خاموشی‌ها، از جمله سرمایه‌گذاری در تولید برق توسط خود شهرک‌های صنعتی یا واگذاری آن به سرمایه‌گذاران خصوصی را طرح‌های موفقی دانست و بر ضرورت تعصب بیشتر نسبت به شعار امسال تأکید کرد.

آیت‌الله محمدی لائینی با تأکید بر اینکه هدف اصلی زندگی، رسیدن به سعادت اخروی و عبادت خداوند است، گفت: تمام پیشرفت‌های مادی، صنعتی و تکنولوژیکی، مَرکب زین شده‌ای است که باید ما را به سمت هدف اصلی خلقت، یعنی عبادت و تأمین آخرت، رهنمون سازد.