مشارکت اجتماعی رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی در استان مرکزی است

اراک- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با تأکید بر نقش مردم و خیران گفت: مشارکت اجتماعی، رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی و نوسازی مدارس در این استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت‌الله ابک ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی با اشاره به برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای پیرامون طرح نهضت ملی مسکن، اظهار کرد: تمرکز بر شمار محدودی از واحدهای بلاتکلیف نباید موجب نادیده گرفتن اقدامات گسترده و طرح‌های فعال این استان شود.

وی افزود: در حال حاضر، بیش از ۶ هزار واحد مسکونی در سطح استان در حال اجرا است، اما متأسفانه برخی رسانه‌ها تنها بر ۸۰۰ واحد بلاتکلیف تمرکز کرده‌اند که این رویکرد موجب ایجاد نگرانی در میان افکار عمومی می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با اشاره به وضعیت تصمیم‌گیری در سطح ملی تصریح کرد: از مجموع این پروژه‌ها، حدود ۲ هزار واحد مسکونی همچنان در انتظار تعیین تکلیف از سوی وزارتخانه مربوطه هستند و دستگاه‌های اجرایی استان منتظر ابلاغ و تصمیم نهایی برای ادامه کار این پروژه‌ها هستند.

ابک با تأکید بر نقش خطیر رسانه‌ها در مدیریت فضای روانی جامعه، تاکید کرد: رسالت رسانه‌ها ایجاب می‌کند که در کنار مطالبه‌گری، نسبت به اطلاع‌رسانی دقیق، منصفانه و مستند نیز اهتمام داشته باشند ضمن اینکه پاسخگویی به مردم، تنها با پمپاژ نگرانی و انتشار خبرهای نادرست حاصل نمی‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با انتقاد از کم‌توجهی به تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه عمرانی استان گفت: اجرای طرح‌های مسکن و زیرساختی، حاصل همکاری مستمر میان دستگاه‌های اجرایی، پیمانکاران و مشاوران است.

وی تصریح کرد: هیچ‌گونه پرداختی به پیمانکاران و مجریان پروژه‌ها بدون انجام کامل تعهدات قانونی و فنی صورت نمی‌گیرد و نظارت دقیق بر روند اجرای پروژه‌ها در دستور کار مدیریت عمرانی استان قرار دارد.

مردم و خیران، رکن تحقق عدالت آموزشی در نوسازی مدارس استان مرکزی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با تأکید بر نقش مردم و خیران گفت: مشارکت اجتماعی، رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی و نوسازی مدارس در استان مرکزی است.

ابک با اشاره به یکی از مهم‌ترین سیاست‌های دولت سیزدهم، اظهار کرد: عدالت محوری در نظام آموزشی از محورهای کلیدی دولت است و ما نیز در استان مرکزی این راهبرد را با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی افزود: آنچه امروز در استان مرکزی اجرا می‌شود با تکیه بر حضور خیران، مردم و سیاست‌گذاری‌های جدید دولت، وارد مرحله تازه‌ای از توسعه فضای آموزشی شده است.

ابک با تقدیر از فعالیت‌های خیران مدرسه‌ساز استان تصریح کرد: در ۱۰ ماه گذشته شاهد اجرای گسترده و مستمر برنامه‌های نوسازی مدارس در تمامی شهرستان‌های استان بوده‌ام، به طوری که هیچ شهرستانی بدون بهره‌برداری و افتتاح پروژه‌های نوسازی باقی نمانده است.

وی ادامه داد: یکی از دلایل موفقیت استان در حوزه نوسازی، فعالیت تیمی و نگاه جهادی بوده است که امیدوارم این روحیه در سایر حوزه‌ها از جمله مسکن و شهرسازی نیز جاری شود.

۳۰ درصد منابع آب زیرزمینی استان مرکزی طی پنج سال گذشته از بین رفته است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی، با اشاره به تداوم شرایط بحرانی در حوزه منابع آبی، اظهار کرد: استان مرکزی برای پنجمین سال متوالی با پدیده خشکسالی مواجه است و متأسفانه از سال ۱۳۹۸ تاکنون کاهش شدید بارندگی منجر به افت محسوس سطح منابع آب زیرزمینی در اغلب دشت‌های استان شده است.

ابک با تأکید بر اینکه طی پنج سال اخیر حدود ۳۰ درصد از منابع آب زیرزمینی استان از بین رفته، افزود: این روند نگران‌کننده زنگ هشدار جدی برای مدیریت مصرف و اصلاح الگوهای بهره‌برداری از منابع آب را به صدا درآورده است.

وی تصریح کرد: عبور ایمن از تابستان پیش‌رو مستلزم مشارکت عمومی در مصرف بهینه و پرهیز از مصارف غیرضروری است که در غیر این‌صورت با تنش‌های آبی در سطح گسترده‌تری مواجه خواهیم شد.

جهش ۶ برابری ظرفیت خورشیدی استان مرکزی تا پایان سال آینده

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی از رشد ۶ برابری ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان تا پایان سال آینده خبر داد و این روند را گامی مؤثر در کاهش آلودگی هوا و تولید انرژی پاک عنوان کرد.

ابک با اشاره به اقدامات زیرساختی صورت‌گرفته در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: ظرفیت اسمی نیروگاه‌های خورشیدی استان مرکزی در حال حاضر حدود ۳۰۰ مگاوات است، اما برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته تا این عدد تا پایان سال آینده به ۱۸۰۰ مگاوات برسد.

وی افزود: هدف‌گذاری ما دستیابی به ظرفیت ۵ هزار مگاواتی در سال‌های آتی است که با تحقق این هدف، نقش استان مرکزی در تولید برق پاک در سطح ملی پررنگ‌تر خواهد شد.