نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
راس اولبریکت (Ross Ulbricht)، بنیانگذار بازار اینترنتی معروف و جنجالی جاده ابریشم (Silk Road)، به دلیل دریافت ۳۰۰ واحد بیت کوین به ارزش تقریبی ۳۱ میلیون دلار، به تیتر اول رسانههای دنیای رمزارزها بازگشته است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از کرپتونگار، با توجه به اخبار بیت کوین، این انتقال غیرمنتظره تنها چند روز پس از کنفرانس بیت کوین ۲۰۲۵ انجام شد و بلافاصله باعث گمانهزنیهای فراوانی شد. برخی تصور کردند این بیت کوینها از داراییهای پنهان اولبریکت هستند که شاید سالها پیش مخفی شده بودند. اما تحقیقات جدید نشان میدهد واقعیت چیز دیگری است.
طبق گزارش شرکت تحلیل بلاک چین Chainalysis، بیت کوینهای ارسالشده به کیف پول راس اولبریکت هیچ ارتباطی با فعالیتهای او در دوران Silk Road ندارند. تحقیقات نشان میدهد منشأ این بیت کوینها احتمالا بازار بزرگتری به نام AlphaBay بوده؛ یک بازار تاریک اینترنتی که از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ فعالیت میکرد و حتی از Silk Road نیز گستردهتر بود.
کارشناسان معتقدند که فرستنده ممکن است یکی از فروشندگان قدیمی AlphaBay باشد که به دلایلی مانند احساس گناه، احترام یا قدردانی از اولبریکت، این مبلغ را برای او ارسال کرده است.
این تراکنش کاملا واقعی است اما مسیر انتقال بیت کوین بسیار پیچیده بوده است. فرستنده با استفاده از تغیر شبکه رمزارزها، تراکنش را پنهان کرده و در نهایت بیت کوینها را از طریق یک صرافی متمرکز به کیف پول راس اولبریکت منتقل شدهاند.
چنین روشهایی معمولاً برای مخفیکردن هویت فرستنده استفاده میشوند و همین موضوع باعث شده نتوان با قطعیت گفت چه کسی پشت این انتقال بوده است.
با اینکه این بیت کوینها به کیف پولی مرتبط با راس اولبریکت منتقل شدهاند، اما استفاده از آنها ممکن است با چالشهای قانونی مواجه شود. اولبریکت هماکنون در زندان به سر میبرد و به حبس ابد محکوم شده است. بنابراین مشخص نیست آیا او واقعا میتواند به این داراییها دسترسی داشته باشد یا نه؟
این انتقال مرموز بار دیگر توجهها را به پرونده جنجالی راس اولبریکت جلب کرده است؛ فردی که بسیاری او را یک مجرم سایبری خطرناک میدانند و عدهای دیگر او را قهرمانی برای آزادی اینترنت میخوانند.
ماجرای ۳۰۰ بیت کوینی که بیهشدار و بینام به حساب او منتقل شد، هنوز در هالهای از ابهام قرار دارد. تنها چیزی که میدانیم این است که رمزارزها، همچنان غیر قابل پیشبینیترین بخش از دنیای دیجیتال باقی ماندهاند.
طبق دادههای آنچین و شبکههای اجتماعی، سه رمزارز بانک (BONK)، سویی (SUI) و پپه (PEPE) در صدر محبوبترین آلتکوینها در برخی کشورها قرار دارند.
بازار رمزارز ایران در هفتههای اخیر با موجی بیسابقه از مسدودسازی ولتهای تتر مواجه شده است؛ پدیدهای نگرانکننده که پیشتر در مقیاس کوچکتر دیده شده بود، اما اینبار ابعاد متفاوتی دارد.
همزمان با حواشی ماههای گذشته کاربران ایرانی بازار ارز دیجیتال با تتر، میزان جستوجوهای اینترنتی درباره دای افزایش پیدا کرده است
در هفتههای اخیر بازار رمزارز ایران شاهد پدیدهای بیسابقه بوده که زنگ خطر را برای میلیونها کاربر به صدا درآورده است؛ موجی سهمگین از مسدودشدن ولتهای تتر، این اتفاق اگرچه در گذشته نیز در مقیاس کوچکتر رخ داده بود، اما در دوره کنونی، تغییراتی دارد.
Δ