نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
فابیو پانتا، سیاستگذار بانک مرکزی اروپا (ECB)، روز جمعه خواستار نظارت دقیق بر خطرات اعتباری شد که بانکها در ارائه خدمات داراییهای رمزی به مشتریان با آن مواجه هستند. او تاکید کرد که عدم درک کافی مشتریان از این داراییها میتواند به اعتبار بانکها لطمه بزند.
به گزارش اقتصادآنلاین، سایت تحلیلی تریدینگ ویو در گزارشی به موضوع خطرات اعتباری که بانکها را در ارائه خدمات داراییهای رمزارزی به مشتریان تهدید میکند، پرداخته است. این سایت تحلیلی در گزارش خود آورده است: فابیو پانتا، سیاستگذار بانک مرکزی اروپا، روز جمعه خواستار نظارت دقیق بر خطرات اعتباری شد که بانکها در ارائه خدمات داراییهای رمزی به مشتریان با آن مواجه هستند.
اینتسا سانپائولو ISP، بزرگترین بانک ایتالیا، در ژانویه آزمایشی را انجام داد که به گفته کارلو مسینا، مدیرعامل آن، شامل خرید یک میلیون یورو بیتکوین، بزرگترین ارز دیجیتال جهان، بود.
اینتسا در سال 2023 یک میز معاملات اختصاصی برای داراییهای دیجیتال راهاندازی کرد و سال گذشته شروع به انجام معاملات نقدی با داراییهای رمزی کرد.
پانتا گفت: “نگرانی وجود دارد که دارندگان داراییهای رمزی ممکن است ماهیت آنها را به طور کامل درک نکنند و آنها را با محصولات بانکداری سنتی اشتباه بگیرند، که در صورت وقوع خسارات، میتواند پیامدهای منفی برای اعتماد به سیستم اعتباری داشته باشد.”
طبق دادههای آنچین و شبکههای اجتماعی، سه رمزارز بانک (BONK)، سویی (SUI) و پپه (PEPE) در صدر محبوبترین آلتکوینها در برخی کشورها قرار دارند.
بازار رمزارز ایران در هفتههای اخیر با موجی بیسابقه از مسدودسازی ولتهای تتر مواجه شده است؛ پدیدهای نگرانکننده که پیشتر در مقیاس کوچکتر دیده شده بود، اما اینبار ابعاد متفاوتی دارد.
همزمان با حواشی ماههای گذشته کاربران ایرانی بازار ارز دیجیتال با تتر، میزان جستوجوهای اینترنتی درباره دای افزایش پیدا کرده است
در هفتههای اخیر بازار رمزارز ایران شاهد پدیدهای بیسابقه بوده که زنگ خطر را برای میلیونها کاربر به صدا درآورده است؛ موجی سهمگین از مسدودشدن ولتهای تتر، این اتفاق اگرچه در گذشته نیز در مقیاس کوچکتر رخ داده بود، اما در دوره کنونی، تغییراتی دارد.
Δ