نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مستند «بی تو هرگز» به کارگردانی مریم فرهنگ ماجرای خانوادههایی است که در اثر فقر، اعتیاد و یا بیکاری قصد دارند جنین خود را سقط کنند.
مریم فرهنگ کارگردان مستند «بی تو هرگز» درباره این اثر و دغدغه آن به خبرنگار مهر گفت: سوژه این مستند از طرف تهیه کننده به من پیشنهاد شد و وقتی در جریان جزئیات آن قرار گرفتم خیلی به آن علاقه مند شدم، چند جلسه ای با تهیه کننده صحبت کردیم و من مصمم شدم که این مستند را کارگردانی کنم.
وی درباره پژوهش این مستند بیان کرد: یک بخش از پژوهش، میدانی و بخشی هم گفتگو با سوژه ها بود و چون موضوع درباره سقط جنین بود یکسری تحقیقات کتابخانه ای در این باره داشتم تا ببینم این ماجرا در کشورهای دیگر در مقایسه با کشور ایران به چه صورت است و چه سرعت رشدی داشته است. بعد از این اتفاقات شروع به ساخت مستند کردیم.
فرهنگ با اشاره به سوژه مستند «بی تو هرگز» توضیح داد: مستند ما در مورد یک گروه جهادی به اسم گروه جهادی «حسنا» است که کار آنها جلوگیری از سقط جنین است. سقط جنین نوزادانی که پدر و مادرهای آنها به دلیل عارضه هایی مثل فقر، اعتیاد، بیکاری و … تصمیم می گیرند که فرزندشان را سقط کنند، در درجه اول خود افرادی که مسئولیت این گروه را داشتند و خدمت رسانی می کنند مهمترین منابع پژوهشی ما بودند.
وی افزود: به شخصه تا به حال با افرادی که بخواهند فرزندشان را سقط کنند مواجهه ای نداشتم و شاید این اولین بار بود که به خاطر این مستند توانستم این ماجرا را از نزدیک لمس کنم. این ماجرا در مورد آدم هایی است که خدا به آنها نعمتی می دهد و آنها به دلیل شرایطی که دارند، تصمیم می گیرند که خود را از این نعمت محروم کنند. حضور در میان سوژه هایی که در فیلم داشتیم و هم نفسی با آنها خیلی کمک کننده بود که بتوانیم مستند را به درستی تولید کنیم.
این مستندساز در پایان عنوان کرد: من برای ساخت این مستند داده های دانشگاهی داشتم اما نمی خواستیم مستند را صرفاً گزارشی ارائه کنیم. بنابراین وارد کار پژوهشی نسبت به سوژه ها شدیم و سعی کردیم مستند راوی محور باشد. از پروسه تصویربرداری تا تدوین ۶ ماه زمان برد و در حال حاضر آماده پخش است.
این مستند روز گذشته هشت آذر از شبکه دو سیما پخش شد.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ