نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
خواننده گروه «همنوازان توس» درباره اجرای این کنسرت و حال و هوای قطعات آن، که نغمههایی از دیار خراسان به صورت ساز و آواز و همچنین بازخوانی آثار معروف است، توضیح داد.
مهدی تفکری خواننده با اشاره به کنسرتی که امشب جمعه ۹ خرداد در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: در این کنسرت که با آهنگسازی و نوازندگی دوتار و تنبور توسط حجت قیطاقی برگزار می شود پس از اجراهایی که نزدیک یک دهه برگزار کرده ایم به رپرتواری رسیدیم که چکیده ای از قطعات مختلف است.
وی اضافه کرد: مهمترین شاخصه این اجرا خراسانی بودن آن است، بخشی از این قطعات به صورت ساز و آواز روی اشعار فردوسی، مهدی اخوان ثالث، باباطاهر، سایه و … در قالب فرم های سازی موسیقی مقامی دوتار و تنبور و بخشی از قطعات شامل بازخوانی ترانه های خراسانی است، تعدادی از قطعات ساخته حجت قیطاقی و برداشت هایی آزاد از مقام های تنبور و دوتار مانند مقام لو، حجی قلاق، سحری و … هستند.
این خواننده درباره این اجرا توضیح داد: این اولین اجرای ما با عنوان گروه «همنوازان توس» در تهران است که تینا مسلمین و نگار لرافشار نیز در بخش کوبه ای ما را همراهی خواهند کرد.
تفکری اضافه کرد: قطعات «گلی گلی» و «گل لاله لاله» از ترانه های قدیمی بخشی های شمال خراسان هستند که به یاد اسماعیل ستارزاده بازخوانی می کنیم. چند قطعه سازی داریم که ترکیبی است از مقام های دوتار و حرکات فرم خراسانی، قطعه دیگری داریم به نام «خوشباش» که ترکیبی است از خیام خوانی بوشهری و مقام حجی قلاق شمال خراسان که به اشعار خیام نیشابوری مزین است. قطعه دیگری داریم به نام «دختر کرده» از قطعات خیلی قدیمی خراسانی و روایت مادری است که داغ فرزند دیده است.
این خواننده موسیقی ایرانی در پایان به اجرای قطعه «مردان خدا» اشاره و بیان کرد: این قطعه که توسط خواننده های مختلفی اجرا شده و آهنگساز آن استاد کیخسرو پورناظری با شعری از فروغی بسطامی است از دیگر قطعات این کنسرت است که درواقع برای ادای احترام به این آهنگساز و نوازنده پیشکسوت اجرا می شود.
اجرای کنسرت «همنوازان توس» امشب ۹ خرداد در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار می شود.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ